Idei de machiaj cu tuș auriu pentru petrecerile de Sărbători

De la nuanțele intense de auriu trasate pe linia pleoapelor, până la tonurile bogate de creion dermatograf strălucitor aplicat pe conjunctivă, eyelinerul auriu se integrează întotdeauna perfect în machiajul pentru sărbători.
Îi oferă privirii tale acea strălucire caldă care se potrivește oricui, indiferent de culoarea ochilor. Liniile metalice strălucitoare aduc un plus de luminozitate chipului tău și devin astfel excelente pentru un machiaj de petrecere.

Poți folosi tușul auriu pentru a crea un machiaj în stilul cat eyes. Avantajul acestei culori este acela că nu trebuie să fii expert în aplicarea tușului pentru a obține un machiaj reușit. Fiind mult mai deschis decât tușul clasic negru sau bleumarin, eventualele mici imperfecțiuni de aplicare vor fi insesizabile.

Pentru a realiza un machiaj în stil cat eyes cu nuanțe de auriu, foloseşte un creion dermatograf alb pentru a trasa o continuare a liniei pleoapei inferioare.
În acest fel obţii acea "codiță" pe care să o urmezi când aplici tuşul. Creionul dermatograf alb este mult mai uşor de şters decât tuşul şi te ajută să realizezi un tipar simplu de urmat. Poţi folosi şi marginea unui şerveţel pe care să-l ții în prelungirea pleoapei inferioare pentru ca linia să fie dreaptă.

Începe întotdeauna aplicarea tușullui din centrul pleoapei. În colţul interior al ochiului linia trebuie să fie foarte subţire, motiv pentru care nu este indicat să aplici pentru prima dată în acest colţ pentru că pensula poate fi prea încărcată.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod