Gene false: 7 sfaturi ca să ai o privire seducătoare

Deşi se spune că ochii reprezintă oglinda sufletului, domnii par să vadă cu totul altceva. Expresivitatea ochiilor noştri spun mult mai multe despre noi, ne oferă încredere şi ne face să ne simţim bine în pielea noastră.
Deşi se spune că ochii reprezintă oglinda sufletului, domnii par să vadă cu totul altceva. Expresivitatea ochiilor noştri spun mult mai multe despre noi, ne oferă încredere şi ne face să ne simţim bine în pielea noastră. La fel ca şi părul nostru, genele au şi ele nevoie de îngrijire specială pentru a fi dese şi lungi. Specialiştii vin în întampinarea voastră cu sfaturi pentru gene sănătoase si extrem de atrăgătoare.

1. Primul pas spre a avea gene sănătoase este procesul de demachiere care nu trebuie să lipsească din rutina voastră de zi cu zi. Nu brusca genele, ci demachiaza-te cu atenţie şi foloseşte un demachiat delicat cu ochii tăi, care să nu irite pielea sensibilă. Pentru o demachiere complet naturală, spala-te pe faţă cu infuzie de muşeţel. Machiajul lăsat peste noapte este o adevărată povară pentru genele tale, care se pot rupe din cauza mişcărilor din timpul somnului.

2. Cum îngrijim genele? Tratamentele naturale pentru gene sănătoase au la bază hidratarea. Uleiul de ricin sau uleiul de masline, stimulează procesul de creştere şi le întăreşte baza. Aplică cu un beţişor de urechi uşor pe gene înainte de culcare şi dimineaţa clăteşte din abundenţă cu apă calduţă. În plus, poţi aplica comprese hrănitoare cu infuzie de gălbenele, iar procesul de machiere trebuie să fie unul îngrijit, fără mişcări bruşte.

3. Persoanele care opteaza pentru gene false, trebuie să ştie că există două tipuri, de tip bandă şi cele individuale. Genele false tip bandă se aplică uşor şi oferă densitate genelor, oferind o privire bine conturată. Genele individuale se adresează în general persoanelor cu gene rare, nu neapărat scurte, deoarece acest ultim tip de gene, umple spaţiile dintre gene. Dacă manevraţi cu grijă genele false ele pot fi curăţate de adezivul ramas şi pot fi refolosite.

4. Cum aplicăm genele false? Adezivul se aplică cu grijă la baza genelor false, cel mai bine ar fi să folosiţi, din nou, un beţişor pentru urechi. Este mai mic şi asigură aplicarea adezivului, doar la baza genelor false. Trebuie să aşteptaţi aproximativ 30 de secunde, ca adezivul să se usuce puţin înainte de aplicare pe pleoape. După cele 30 de secunde apăsaţi uşor cu degetele la baza pleopei, aşezând genele false din colţul interior al ochiului, către exteriorul lui.

5. Ca să obţineţi o privire naturală şi expresivă, după 5 minute curbaţi genele cu aparatul special destinat pentru acest lucru şi acoperiţi albul adezivului cu un creion de ochi, sau tuş. Dacă de obicei nu utilizaţi creionul sau tuşul, puteţi acoperi adezivul cu un fard închis la culoare şi să optaţi pentru un fard deschis pentru arcade şi veţi obţine astfel, un machiaj interesant smooky eye.

Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor optează pentru genele false la evenimente importante, precum petreceri, botez şi de cele mai multe ori, în cea mai importantă zi din viaţa lor, la nuntă. Genele false, corect aplicate şi curbate cu un rimel corespunzător deschide privirea, accentuează ochii şi oferă o privire seducătoare.

6. Cum îndepărtăm genele false? Nu este indicat să mergeţi la culcare cu genele false aplicate pe pleoape. Cea mai bună metodă de a le îndepărta este prin demachiere. Aplicaţi astfel mai mult demachiant la baza pleoapelor, acolo unde aţi aplicat şi adezivul. După ce demachiantul este lăsat să acţioneze 1-2 minute, puteţi să începeţi să le desprindeţi uşor de pe piele. Pentru a le putea refolosi, desprindeţi-le cu grijă din colţul exterior către cel interior, înmuiaţi-le în apă caldă şi lăsaţi-le să se usuce într-un prosop curat.

7. Ce rimel folosim? Pentru ocazii speciale puteţi opta pentru un rimel negru, cu efect de alungire a genelor. Pe timpul zilei, încercaţi un rimel maro şi nu unul negru. Nuanţa uşor maronie vă va oferii un look natural, iar genele nu vor părea încărcate şi nu vor avea efectul de alungire forţată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod