Frumuseţea ta: 6 reguli de machiaj inspirate de makeup artiştii vedetelor

Starurile de la Hollywood sunt recunoscute pentru pretenţiile exagerate şi aşteptările foarte mari pe care le au de obicei, motiv pentru care makeup artiştii care le realizează machiajul trebuie să fie cu adevărat profesionişti excepţionali

Încearcă şi tu câteva reguli de machiaj ale acestora, pentru a arăta la fel de bine precum vedetele.

Buze nude


Rie Omoto, makeup artistul actriţelor Rachel Bilson, Kelly Preston şi Portia de Rossi, foloseşte corector pe buze înaintea unui gloss pentru a obţine un efect sexy şi o culoare delicată, care să nu dezechilibreze restul machiajului.

Linia genelor definită


Dacă vrei un machiaj cu aspect natural, foloseşte un creion dermatograf negru sau maron pentru a puncta linia genelor, cât mai aproape de rădăcini. Foloseşte apoi capătul cauciucat al creionului pentru a uniformiza.

În acest fel genele vor părea mai lungi, în mod natural, potrivit makeup artistului actriţei Christina Ricci.

Sprâncene accentuate delicat


Obţii sprâncene bine definite dacă foloseşti un creion obişnuit din grafit cu mină 3B sau 6B pentru a le contura. Este un truc recomandat de Moyra Mulholland, specialistul în machiaj al actriţei Ashley Judd, pentru înlocuirea creionului obişnuit pentru sprâncene care ar putea avea un efect mult prea intens. Nu este adecvat femeilor blonde, ci doar celor şatene sau brunete, pentru că în acest caz diferenţa de nuanţă ar fi prea mare.

Gene curbate şi pleoape curate


Robert Bolanos, makeup artistul actriţelor Nicolette Sheridan şi Teri Polo, recomadă un truc foarte ingenios pentru gene arcuite şi bine definite. Foloseşte o lingură pe care să o plasezi pe linia genelor cu partea bombată către exterior şi apoi să aplici mascara pe gene folosind lingura ca suport.

Astfel genele se curbează, iar pleopele nu se vor murdări de mascara.

Pomeţi definiţi natural


Pentru pomeţi accentuaţi, cu un rezultat natural, makeup artistul Moyra Mulholland recomandă să foloseşti o pensulă mare pentru machiaj după ce ai scuturat de pe ea cea mai mare parte din blush. Atinge delicat zona pomeţilor, obţinând astfel un machiaj natural, datorită cantităţii foarte mici de produs rămas pe pensulă.

Ten hidratat


Un truc pentru ca pielea să aibă un aspect întinerit şi proaspăt - pulverizează pe faţă, după aplicarea cremei hidratante, dar înaintea fondului de ten, puţină apă termală sau chiar apă minerală. Pielea ta va fi hidratată întreaga zi.


 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod