Frumuseţe. Cum să te machiezi precum surorile Kardashian în 3 paşi

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Chipul perfect conturat, ochii puşi în valoare prin stilul smokey eyes şi rujul în nuanţe nude. Acestea sunt elementele definitorii ale unui make-up specific celebrelor surori.

Pentru că este de obicei încărcat şi pretenţios, machiajul în stilul Kardashian este potrivit pentru evenimentele speciale la care participi sau chiar pentru şedinţe foto sau selfie-uri. Nu este un machiaj adecvat pentru o zi obişnuită sau pentru birou. Iată ce paşi să urmezi pentru a-l obţine:

Contur perfect


În ultima perioadă există un trend important în make-up impus chiar de surorile Kardashian-Jenner. Este vorba despre conturarea feţei, o tehnică ce presupune folosirea unor nuanţe diferite de pudră sau fond de ten pentru a evidenţia trăsăturile pe care le doreşti şi pentru a le estompa pe cele care îţi plac mai puţin.

Sunt folosite de obicei două nuanţe, una închisă şi alta mai deschisă pentru a crea ipresia de lumini şi umbre. În acest fel îţi vei evidenţia pomeţii, vei ilumina privirea şi îţi vei pune buzele în valoare. Iată cum să obţii şi tu acelaşi efect cu ajutorul tehnicii de conturare:


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jiji pe 26 Aug 2015, 10:29
    surorile Kardan

    extraordinar cum sunt makiate fetele astea...totusi cum fac de le stau gurile alea tuguiate asa tare...e vreun antrenament zilnic sau asa s-au nascut ele..?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod