Frumuseţe: 5 trucuri pentru ca machiajul tău să rămână intact întreaga zi

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să descoperi la jumătatea unei zile că fondul tău de ten parcă a dispărut cu desăvârşire de pe pielea ta, creionul dermatograf s-a estompat sau s-a întins iar rujul... nici urmă de el.
Pentru ca machiajul tău să reziste întreaga zi, trebuie să ştii câteva mici trucuri simple. Iată care sunt:

Crema hidratantă


Lasă crema hidratantă să intre în piele cel puţin cinci minute înainte de a aplica fondul de ten. De asemenea, este foarte important să alegi o cremă mai puţin grasă, pentru că substanţele uleioase dezintegrează machiajul, care se va şterge apoi uşor de-a lungul zilei.

Straturi fine


Pentru ca fondul de ten să rezite pe pielea ta întreaga zi, aplică cu degetele sau cu un burete pentru machiaj în cantităţi mici. Întinde bine şi reaplică la fel de puţin dacă este necesar.
Obţii astfel un rezultat natural şi de durată. La final aplică un strat fin de pudră translucidă care va fixa fondul de ten absorbind sebumul secretat de-a lungul zilei.

Gene curbate, întreaga zi


Încălzeşte aparatul pentru curbarea genelor cu ajutorul foehnului pentru câteva minute. Foloseşte-l cât este cald pentru a-ţi curba genele, iar apoi aplică imediat mascara, în două straturi fine.

Fard de pleoape intact


Pentru ca fardul de pleoape sau creionul dermatograf să nu se întindă sau să se şteargă de-a lungul zilei, aplică în zona pleoapelor puţin fard de culoarea pielii sau o pudră translucidă. Pudra absoarbe excesul de sebum, substanţa uleioasă secretată de piele, prevenind dezintegrarea fardului sau a creionului.

Ruj intens de dimineaţă şi până seara


Buzele tale îşi vor păstra culoarea dacă alegi să aplici puţin fond de ten înainte de a folosi rujul. Creezi astfel o barieră protectoare şi o bază pe care rujul se poate fixa foarte bine.
Culoarea va fi mai intensă şi rujul va rezista întreaga zi. De asemenea, este indicat să foloseşti produse mult mai reziste decât rujul cremos, precum rujul "cariocă" sau un ruj sub formă de creion, care conţin mult pigment şi se fixează perfect pe buze.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod