Frumuseţe: 5 trucuri de machiaj care îţi pun ochii în valoare. Încearcă-le!

Află ce poţi face pentru ca privirea ta să fie misterioasă şi pătrunzătoare, fără să stai prea mult în faţa oglinzii.

Contur al ochilor care te întinereşte

Foarte multe femei sunt de părere că un contur negru al ochilor este arma perfectă pentru o privire pătrunzătoare. Dar negrul are şi dezavantajul de a îmbătrâni şi de a scoate în evidenţă imperfecţiunile. De aceea, dacă nu mai ai 20 de ani, este indicat să foloseşti nuanţe de maro, brun închis sau ciocolatiu pentru conturul ochilor. Te va întineri instant!


Gene mai lungi

Dacă vrei ca genele tale să fie mai lungi, ţine pensula în poziţie verticală atunci când aplici mascara. Mişcă aplicatorul de jos în jus, pentru ca vârfurile genelor să fie complet acoperite şi alungite cât mai mult. Nu uita să foloseşti şi ondulatorul de gene, pentru că genele întoarse par mult mai mari.




Contur perfect pentru ochi mai mari

Un truc care îţi va face ochii să pară instant mai mari este aplicarea cu un creion maro a unui contur pe linia interioară a genelor superioare.Vei avea nevoie de puţin antrenament pentru a reuşi o aplicare fără emoţii, dar rezultatul merită orice efort.




Fard de pleoape rezistent

Pielea de la nivelul pleoapelor se îngraşă de-a lungul zilei, din cauza secreţiei de sebum. De aceea, fardul de pleoape se trânge de-a lungul pliurilor şi se şterge pe parcursul zilei. Pentru ca machiajul ochilor să rămână intact întreaga zi, aplică un strat subţire de pudră translucidă, care va absobi sebumul şi va fixa mai uşor machiajul.

Privire luminoasă

Aplică în colţurile interioare ale ochilor un creion dermatograf alb. În acest fel, privirea ta va fi mai luminoasă. Acest truc are şi capacitatea de a şterge oboseala din privirea ta, dacă ai avut o noapte ceva mai agitată.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod