Frumuseţe. 20 de stiluri de machiaj pentru noaptea de Revelion

Număram zilele până la finalul anului, ne alegem ţinuta, accesoriile, coafura şi totuşi un makeup reuşit ne poate transforma dintr-o fată oarecare în diva petrecerii.
Revelionul este una dintre puţinele ocazii când ne permitem să optăm pentru un machiaj cu adevărat special şi mai nonconformist. Katiuşa Popovici, make-up artist, îţi spune cum să-ţi realizezi un machiaj de Revelion, demn de o defilare pe podium.

Pregătirea tenului pentru machiaj

Foarte importantă înainte de aplicarea machiajului este demachierea tenului, de preferat cu o loţiune micelara şi nu cu o loţiune grasă. Înainte de aplicarea fondului de ten şi a bazei, mai ales acum, în sezonul rece, ne vom hidrata bine faţa cu o cremă hidratantă",  explică Katiuşa Popovici.  
Dacă ne dorim un machiaj rezistent vom aplica întotdeauna după hidratare un primer pt fata, în funcţie de tipul de ten, o investiţie care merită din toate punctele de vedere, aşa că nu ar trebui să-ţi lipsească din trusa de machiaj. 

Baza de machiaj este necesară şi în cazul ochilor şi buzelor.
Înainte de a farda ochii, poţi aplica o bază care va face machiajul să reziste mult mai bine. Aceeaşi regulă este valabilă şi pentru buze, se aplică o bază care va mări rezistenta rujului şi un creion pentru conturul buzelor care nu va lăsa rujul să se întindă
”, explica Katiuşa Popovici. 

Dacă te confrunţi cu cearcăne sau pete pigmentare, investeşte într-un corector bun şi un fond de ten cu putere mare de acoperire. Odată ce tenul tău radiază, te poţi inspira din ultimele tendinţe în machiaj pentru sărbători. Alege variantă care te avantajează din punct de vedere al fizionomiei şi personalităţii, dar nu neglija nici părul său ţinuta şi asortează-te. 

Privire de milioane

Dacă eşti brunetă, machiajul smokey eyes îţi va veni de minune. Şi în general ţi se potriveşte orice machiaj care accentuează ochii prin culori mai închise.
Dacă ai un păr şaten, poţi folosi cam orice culoare în machiajul ochilor. Dacă eşti blondă ţi se potriveşte un machiaj natural dar şi un machiaj în stilul Marilyn Monroe. Dacă eşti roşcata, fardul în nuanţe de verde sau maro ar fi alegerea perfectă.  

Totuşi, dacă vrei să ieşi în evidenţă în noptea de Revelion, poarta culori metalice pentru ochi. Alege nuanţe de auriu, argintiu şi bronz şi completează lookul cu o linie fină de tus. Cu un smokey eyes realizat cu nuanţe puternice de negru, cenuşiu, bronz, indigo sau magenta nu vei da sigur greş, dar nici cu machiajul cât eyes sau cu puţin glitter. Pentru o privire plină de seducţie, alege culori strălucitoare şi gene false”, completează Katiuşa Popovici. 

Buze seducătoare

Dacă îţi doreşti buze pline poţi redesana conturul buzelor un pic peste linia lor naturală. După ce ai aplicat nuanţa dorită de ruj, foloseşte pentru partea centrală un gloss sau puţin fard de pleoape în ton deschis. 
Pentru a da un aspect îndrăzneţ buzelor tale, foloseşte-te de cele mai noi nuanţe de rujuri, în culoarea fructelor de pădure şi culoarea prunei.
Sunt culorile anului. Acestea  pot fi mate sau sidefate, după preferinţe, dar eu personal, le prefer pe cele mate”
, adauga Katiuşa Popovici.

Detalii de final

Nu sări peste pudră. Desigur, ai nevoie de o pudră de calitate, de preferinţă o pudră liberă, pe care nu o vei aplica într-o cantitate foarte mare, pentru a nu încărca tenul, iar pentru a oferi şi mai multă rezistenţă machiajului, pulverizează un spray fixator la final.
În afara acestor sfaturi, vă recomand să investiţi în produse profesionale de machiaj. O să vedeţi diferenţa. De asemenea, pentru că tot suntem acum în sezonul rece, optaţi pentru produse waterproof, aliaţii de nădejde, deoarece conţin substanţe care fixează eficient machiajul. Nu-mi rămâne acum, decât să vă urez o petrecere spectaculoasă! ”, adauga Katiuşa Popovici. 

Orice variantă ai alege, Katiuşa Popovici te aşteaptă cu şi mai multe sfaturi şi make-upuri personalizate la studioul ei de machiaj.
Katiuşa are specializare în machiaje beauty & fashion, în machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/ şi pe Facebook
 
Foto: stylecaster.com 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod