Cum să te machiezi ca o păpuşă Barbie. Transformare totală!

Păpuşile Barbie sunt primele modele de frumuseţe pe care fetiţele din întreaga lume le admiră. Cu tenul lor perfect ca de porţelan, ochii mari şi conturaţi, buzele mereu rujate, păpuşile Barbie sunt perfecte.

Şi nu-i de mirare că foarte multe fete ajung la adolescenţă să-şi dorească să arate asemenea păpuşilor. Iar cu ajutorul machiajului, acest lucru este posibil.

Ba mai mult, unele dintre ele (care au devenit experte în această transformare) s-au filmat în timp ce se machiau şi au postat filmuleţele pe internet pentru a le arăta fetelor din întreaga lume cum te poţi machia, pas cu pas, ca o păpuşă Barbie.

 

Tenul ca de porţelan, fără niciun defect, ochii foarte mari şi conturaţi, gene lungi şi bogate, buze frumos conturate şi colorate cu gloss sunt doar câteva caracteristi ale acestui machiaj.  



Astfel de machiaje au milioane de vizualizări pe internet şi tot mai multe tinere vor să înveţe să şi-l facă chiar dacă nu este tocmai uşor de realizat (se folosesc foarte multe produse, dar şi trucuri demne de un adevărat make-up artist).




Trendul a prins foarte bine în Asia, deoarece cultura desenelor animate Manga (în care personajele principale feminine seamănă foarte bine cu păpuşile Barbie) este foarte populară în rândul tinerilor asiatici.Pe de altă parte, şi adolescentele din SUA sau Europa au fost cucerite de această tehnică de machiaj.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod