Cum să îţi pui în evidenţă culoarea ochilor?

Deseori sunt întrebată cum putem să ne punem în evidenţă culoarea naturală a ochilor prin machiaj. În primul rând trebuie să ne gândim dacă ne dorim o accentuare mai subtilă a culorii sau una dramatică.

Deseori sunt întrebată cum putem să ne punem în evidenţă culoarea naturală a ochilor prin machiaj. În primul rând trebuie să ne gândim dacă ne dorim o accentuare mai subtilă a culorii sau una dramatică.

 

În cazul unui efect mai dramatic alegeţi nuanţe care sunt situate în partea opusă a spectrului de culori (foto), pentru a obţine un contrast. Această soluţie este valabilă în majoritatea cazurilor, dar bineînţeles trebuie să ţinem cont şi de nuanţa pielii noastre.

 

Ochii albaştri: Pentru un machiaj de zi, nuanţele de maro, camel, taupe (gri), piersică vor scoate  în evidenţă culoarea albastră, dar luaţi în calcul nuanţa pielii înainte de a face o alegere.

Dacă pielea voastră are subtonuri calde (de galben), alegeţi şi fardurile în culori mai calde.
Pentru seară, un machiaj smokey eyes, mult eyeliner negru şi două straturi de mascara, îi vor scoate cu siguranţă în evidenţă.

 

Ochii căprui: Pentru zi, tonurile de piersică sunt foarte potrivite, la fel ca nuanţele aurii, care oferă luminozitate ochilor căprui.  Dacă optăm pentru un contrast, tonurile de albastru, bleumarine, sunt o alegere foarte bună dar trebuie aplicate cu grijă.
Pentru seară optaţi pentru un look smokey în tonuri calde de ciocolată.

Ochii verzi: Pentru zi o alegere ideală sunt fardurile în nuanţe de mov prună, care scot foarte frumos în evideţă verdele.

Seara nu veţi da greş dacă veţi adauga eyeliner negru şi mai multe straturi de mascara.

Ochii gri: Tonurile de mov închis, gri şi verde sunt potrivite în cazul ochilor gri.

Nu vă fie teamă să experimentaţi culori noi, pe care poate până acum nu le-aţi încercat. Dacă alegeţi tonurile potrivite, veţi fi surprinse de rezultat. Până săptămâna următoare, vă aştept şi pe site (www.ralucaluca.com sau www.bridangels.ro) sau Facebook.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod