Cum să folosești fondul de ten dacă ai pistrui

Cum să folosești fondul de ten dacă ai pistrui

Pistruii au devenit brusc foarte apreciați, astfel că și persoanele care nu au și-au dorit să se încadreze în acest trend.
În 2018, oamenii au început să-și picteze pistrui pe față și este posibil ca Meghan Markle, soția prințului Harry, să fie una dintre cauzele pentru care pistruii au devenit un trend major.

Pe de altă parte, este posibil ca femeile să-și accepte tot mai mult frumusețea naturală, inclusiv pistruii, care până de curând erau considerați adevărate imperfecțiuni sau chiar defecte.

Oricare ar fi motivul, dacă ești pistruiată, ar trebui să profiți la maximum de acest trend. Dacă faci asta deja, probabil ai descoperit că este destul de dificil să aplici fond de ten astfel încât pistruii tăi să rămână vizibili, dar să ascunzi imperfecțiunile tenului. 

Din fericire, există soluții.
Trei makeup artiști care lucrează cu celebrități au dezvăluit pentru popsugar.co.uk cum să aplici fondul de ten dacă ai pistrui sau cum să-ți creezi pistrui falși care arată cât se poate de natural. Iată ce să încerci:

Aplică fond de ten numai unde este necesar


Meghan Markle a adus pistruii în atenția tuturor anul trecut. Machiajul cât se poate de natural al ducesei, chiar și în ziua nunții, nu este prea des întâlnit în familia regală. De exemplu, Kate Middleton optează adesea pentru un fond de ten cu acoperire mare.



Daniel Martin, makeup artistul lui Meghan Markle, a declarat că machiajul de nuntă al acesteia nu a fost realizat pentru a se încadra într-un anumit trend.
A avut scopul de a fi cât mai natural pentru ca Meghan să arate ca ea însăși, ceea ce înseamnă că pistruii au fost în prim-plan. Specialistul a dezvăluit că secretul este aplicarea din loc în loc a fondului de ten, numai acolo unde este necesar. Acest lucru înseamnă că au fost ascunse unele zone cu piele înroșită sau pigment neuniform, fără ca pistruii să fie acoperiți în totalitate.

Folosește un ulei natural pentru ten


"Pentru cele norocoase care au pistrui în mod natural, acum este ocazia perfectă de a-i accepta și a-i evidenția", spune Hannah Martin, makeup artistul care a realizat machiajul de mireasă al Prințesei Eugenie. Specialista recomandă folosirea unui fond de ten cu textură semitransparentă, care va uniformiza nuanța tenului, dar fără să acopere complet pistruii.

Dar dacă vrei o acoperire mai bună, această sugerează să aplici un corector precum Nars Radiant Creamy Concealer, iar apoi o cremă colorată de tip BB.
"De asemenea, poți să faci fondul de ten puțin mai transparent pe pomeți și nas aplicând puțin ulei facial pe aceste zone înainte de a aplica fondul de ten. Produsul se va fixa foarte bine pe toate zonele feței, dar va fi mai transparent în zonele în care ai aplicat ulei", spune makeup artistul.

Desenează corect pistuii


Și makeup artistul Nikki Wolff recomandă folosirea unei creme colorate de tip BB în asociere cu un corector lichid aplicat unde este necesar, pentru a obține un ten cu aspect proaspăt și natural, ce pune pistruii în evidență. 

Iar dacă nu ai pistrui, Wolff recomandă să-i creezi folosind un creion special precum Freck, care poate fi aplicat punctiform, pentru a obține pistrui cu aspect natural. De asemenea, îi poți realiza și cu un creion pentru sprâncene, desenând puncte pe nas și pomeți.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod