Cum să arăţi perfect iarna asta: 25 de machiaje speciale de Sărbători

Culorile strălucitoare, pline, nuanţele calde, clasice pentru Sărbători sunt alegerile ideale pentru machiajul tău de Crăciun.

Te poţi pune în valoare prin intermediul nuanţelor cu glittere, a machiajelor care scot în evidenţă buzele, printr-un roşu clad şi puternic sau printr-un machiaj care pune în valoare ochii.


Iată câteva sugestii pentru machiajul de Crăciun:

Buze senzuale

Cea mai sexy opţiune pentru machiajul de Sărbători rămâne rjul roşu, aociat cu aceată sărbătoare. Alege nuanţa de roşu care ţi se potriveşte, şi echilibrează machiajul ochilor astfel încât rezultatul să nu fie unul prea încărcat.

Auriu sau argintiu

Pleoapele aurii sau argintii sunt ideale pentru strălucirea acestui sezon. Optează pentru farduri rezistente, cu foarte multe particule strălucitoare, pentru ca rezultatul să fie de-a dreptul senzaţional.

Fardurile strălucitoare

Orice culoare ai alege pentru machiajul de Crăciun, nu uita că particulele strălucitoare îţi oferă acel look de sărbătoare, ideal pentru această ocazie.

Stilul discret

Dacă eşti adepta machiajului discret, poţi opta pentru accentuarea frumuseţii naturale cu ajutorul nuanţelor delicate de roz. Fardul roz-trandafiriu şi un ruj sau un balsam de buze în aceste nuanţe este tot ce îţi trebuie.

Culori îndrăzneţe

Atmosfera de sărbătoare este foarte bine pusă în valoare printr-un machiaj în culori puternice, îndrăzneţe, precum albastru intens, turcoaz, verde sau violet.

Iată 25 de stiluri de machiaj din care te poţi inspira:
1 din 26

MAI MULT DESPRE: ruj, culori, machiaj, sarbatori, buze, farduri
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 24 Dec 2011, 17:38
    frumoss

    asta e absolut perfect :X

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod