Cele mai potrivite nuanţe de ruj roşu pentru tonul pielii tale

Rujul roşu este arma ta ideală atunci când vrei să te transformi instant într-o divă sexy. Dar nuanţa pe care o alegi poate face diferenţa dintre un look senzaţional sau unul de speriat. Iată cum să alegi nuanţele de roşu în funcţie de tonul tenului tău:

În primul rând, trebuie să ştii care este tonul pielii tale pentru a face alegerile corecte. Deşi poţi avea pielea deschisă la culoare, medie sau închisă, şi tonul contează foarte mult. Acesta poate fi rece sau cald. Iar ca să afli care este în cazul tău, trebuie să te uiţi la venele de la încheietura mâinii. Dacă au o nuanţă albastră, ai un ton rece, iar dacă au o nuanţă verzuie, ai un ton cald.

Ten deschis


Nuanțele de roșu care au un subton albăstrui, precum roșurile "cherry", se potrivesc foarte bine femeilor care au pielea deschisă. Contrastează cu nuanțele roz ale pielii, ceea ce face ca buzele să iasă și mai mult în evidență.

Sunt nuanțe proaspete și intense, de aceea este necesar să păstrezi restul machiajului cât mai simplu.




Alte nuanțe pe care ar trebui să le încerci sunt cele de tipul "cranberry".Este un roșu cu tonuri mov, ideal pentru un look elegant și sofisticat.




De asemenea, nuanța de roșu vin (wine pe codurile de culori ale rujurilor), care este în tendințe anul acesta, poate fi folosită cu succes dacă ai pielea deschisă. Contrastul obținut va fi unul foarte puternic, iar nuanțele subtile de violet ale acestei culori vor face ca pielea deschisă să pară strălucitoare, nu ștearsă.

 

 Ten mediu


Roșul cu accente de oranj este o nuanță foarte îndrăzneață, potrivită pentru pielea cu tonuri calde. Deși sunt nuanțe dificil de purtat, pentru că este ușor să dai greș, merită să încerci pentru că efectul este extraordinar!


Ai putea să mai încerci un roșu "blackberry", o nuanță puternică și sofisticată. Este potrivită mai ales pentru evenimentele speciale.


 

 Tenul închis


O nuanță puternică de oranj-roșu, numită tangerine, este ideală pentru tenul închis la culoare. Oferă luminozitate, iar contrastul puternic va pune tenul și buzele în valoare.


Nunațele de roșu maro sunt de asemenea o opțiune foarte potrivită dacă ai tenul închis la culoare.

Dacă optezi pentru o astfel de nuanță, păstrează restul machiajului cât mai natural.



Roșul zmeură oferă un contrast tineresc, tonurile sale de roz reușind să încălzească tenul închis la culoare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod