Cel mai talentat makeup artist! Realizează iluzii optice cu ajutorul machiajului

Dacă ai nevoie de încă o dovadă că machiajul este o formă de artă, atunci trebuie să vezi operele realizate de această tânără în vârstă de 30 de ani.
Mimi Choi este un makeup artist specializat în desenarea iluziilor cu ajutorul machiajului. Modelele desenate de artistă sunt atât de convingătoare încât te fac să priveşti de două ori, cel puţin. Mimi se foloseşte de lumini şi umbre pentru a înşela privirile şi cu siguranţă reuşeşte.

"Atunci când realizez iluziile, inspiraţia mea vine din ceea ce mă înconjoară, de la fotografii, picturi sau emoţii. Nu urmăresc prea mult creaţiile celorlalţi makeup artişti şi mă provoc de fiecare dată să fac machiaje originale, unice", a declarat Mimi pentru revita Allure.


"Ţelul meu este de fiecare dată acela de a concura cu mine însămi, de a realiza machiaje mai bune decât ieri. Sunt cel mai mare critic şi competitor al meu. Îmi este destul de greu să mă impresionez pe mine însămi, dar asta mă motivează să devin mai bună", a mai spus makeup artistul.

Mimi a mai declarat că uneori are nevoie de până la cinci ore pentru a face un machiaj. Dar trebuie să recunoaştem că merită efortul.

Descoperă câteva dintre cele mai impresionante creaţii ale artistei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod