Ce machiaj să alegi pentru Revelionul 2017?

Buzele machiate în stilul ombre sunt dificil de realizat, dar merită efortul dacă vrei să fii cea mai frumoasă în noaptea de Revelion
Descoperă câteva idei de machiaj ca să arăți fenomenal la petrecerea de Anul Nou.

Rujul mat, în nuanțe închise

Trendul buzelor colorate în nuanțe închise, puternice și misterioase se menține puternic de câțiva ani. Iar combinat cu cel al rujului cu un finish mat, rezultatul este un machiaj cât se poate de sexy și modern. Culori precum roșu burgund, roșu vin sau prună sunt perfecte pentru acest stil, fiind potrivite pentru un machiaj de petrecere. Buzele tale vor împrumuta din eleganța catifelei, având un aspect interesant și sexy.
Acest stil se potrivește cel mai mult femeilor care au buzele pline. Dacă buzele tale sunt subțiri, rujul în nuanțe închise te va dezavantaja.

Buze ombre

Stilul ombre este prezent în machiaj, în colorarea părului și în manichiură, fiind foarte apreciat pentru că permite să creezi un look deosebit. În ceea ce privește machiajul, buzele ombre sunt o idee pe care merită să o încerci, mai ales în noaptea de Revelion. Pentru că pune în valoare conturul buzelor printr-o nuanță de ruj mai închisă, care se deschide treptat spre centrul buzelor, acest tip de machiaj oferă impresia de volum și de buze mai mari.
Nu uita că trebuie să folosești rujuri foarte rezistente pentru ca buzele tale ombre să arate impecabil toată noaptea. Învață de aici cum să-ți faci buze în stil ombre. 

Machiajul cat eyes
Un tip de machiaj clasic, dar foarte sexy, care se potrivește de minune pentru noaptea de Revelion. Îl poți realiza cu un creion sau tuș negru, aceasta fiind varianta de bază, dar poți încerca și într-o varietate impresionantă de culori și stiluri. Un machiaj cat eye îți va prelungi linia pleoapei, ceea ce oferă privirii tale un plus de mister. 

Fardul în nuanțe metalice
Un fard de pleoape cu străluciri de metal este ideal pentru machiajul de Revelion.
Îți va lumina privirea și îți va oferi acea sclipire care se asortează de minune cu petrecerea de Anul Nou. De asemenea, este foarte ușor să realizezi un machiaj al ochilor cu nuanțe metalice. Trebuie să te asiguri că fardul tău este unul de foarte bună calitate, care oferă imediat o strălucire intensă și are o acoperire bună. Un fard metalic de calitate slabă va arăta pe pleoape precum un machiaj sidefat nereușit, în stilul anilor '90.

Un strop de glitter

Include glitterul în machiajul tău de Revelion dacă îți place foarte mult să strălucești. Poate fi folosit pe pleoape, înlocuind eyelinerul, dar poți adăuga un strop de glitter și pe buze.
Alege-l pe cel în nuanțe de auriu, argintiu sau cupru, care se potrivesc cel mai bine cu atmosfera elegantă și strălucitoare a petrecerii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod