Care sunt cele mai potrivite nuanțe de ruj pentru brunete

Care sunt cele mai potrivite nuanțe de ruj pentru brunete

O femeie senzuală înțelege cât de mare este puterea de seducție a unui ruj. Prin urmare, ea nu va alege niciodată un ruj la întâmplare, ci va căuta nuanța perfectă care o va ajuta să obțină efectul dorit.
În alegerea celui mai potrivit ruj, ea va ține cont de mai multe aspecte, printre care culoarea tenului, a ochilor și, bineînțeles, a părului său.

Părul închis la culoare este de obicei cel mai versatil, deoarece acestuia i se potrivește aproape orice nuanță de ruj. Dacă și tu ești brunetă, iată tot ce trebuie să știi atunci când îți alegi rujul!

Nuanțe de ruj pentru brunete: ce spun specialiștii? 

Combinația clasică de păr negru-ruj roșu intens reprezintă unul dintre cele mai sexy și mai provocatoare stiluri de machiaj posibile.
Îți pune în evidență trăsăturile faciale și atrage toată atenția asupra ta. Dacă te decizi asupra acestui tip de machiaj, ține cont de următoarele sfaturi de la specialiști:

Machiajul ochilor nu trebuie să fie proeminent, atenția trebuie să fie îndreptată asupra buzelor, nu asupra altor trăsături faciale. 
Brunetele arată cel mai bine cu un roșu pur cu nuanțe de albastru. De obicei, specialiștii recomandă evitarea nuanțelor care au o bază maro (bej, nude, portocaliu, bronz sau altele asemănătoare).
Atât culorile mate, cât și cele lucioase sunt potrivite pentru brunete. 
Alte culori potrivite pentru brunete sunt cele precum zmeura, mușcata, coralul, rozul trandafiriu sau prăfuit. 
Ce nuanțe de ruj sunt potrivite pentru brunetele cu ochi căprui?
Culorile intense sunt perfecte pentru brunetele cu ochi căprui, cele mai potrivite fiind diverse nuanțe de roșu, dar și culori mai închise, precum vișiniu sau mov.
Recunoaștem că roșul este preferatul nostru!

Una dintre cele mai frumoase nuanțe de ruj pentru brunete cu ochi căprui este această culoare de prună. Este o nuanță în tendințe în orice sezon, fiind potrivită atât pentru tenul deschis, cât și pentru cel închis la culoare. Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod