Machiaj

7 trucuri de machiaj pentru o frunte mai mică

Toate produsele noastre de machiaj ne ajută să îmbunătăţim şi să ascundem acele imperfecţiuni sau disproporţii cu care ne-am născut.

Tot prin machiaj evidenţiem frumuseţea chipului. Dacă îţi doreşti buze mari, acum le poţi face; ochii proeminenţi, îi poţi crea; sprâncenele le poţi defini. Vrei o frunte mai mică? Contureaz-o! Fruntea înaltă poate fi o caracteristică interesantă, însă multe dintre noi o vedem ca pe un defect. Astăzi vom descoperi 8 trucuri care să facă fruntea mai mică sau să distragă atenţia de la ea.

1. Foloseşte un blush în nuanţe mai intense. Aplicând pe mărul pometelui un blush în nuanţe trandafirii sau piersică va distrage atenţia de la frunte.

Poţi la fel de bine să foloseşti iluminator, luminând centrul feţei vei distrage atenţia de la extremităţi.

Machiaj

2. Fondul de ten într-o nuanţă închisă te va ajuta să dai impresia de frunte mai mică. Aplică produsul pe extremitatea frunţii, exact la întâlnirea cu scalpul. Trasează o linie, apoi prin blending difuzeaz-o până obţii o umbră naturală. Pentru un look şi mai natural foloseşte şi un bronzer mat. Bineînţeles, centrul frunţii în zona sprâncenelor îl iluminăm cu un concealer deschis.

Idei de machiaj

3.

Iluminează centrul frunţii, spre nas. Luminozitatea dată de acest produs va atrage atenţia, mai ales dacă continuăm şi cu iluminarea nasului, astfel mutând atenţia spre centrul feţei.

4. Accentuarea obrajilor ca şi în cazul iluminatorului va distrage atenţia. Cu cât accentuăm mai mult zona centrală a feţei cu atât fruntea va trece mai neobservată. Foloseşte un bronzer pe linia osului zigomatic pentru a-i contura.

Machiaj

5. Ochii dramatici, conturaţi sunt un alt truc. Crează un machiaj intens, în care accentual să cadă pe ochi şi chiar şi în cazul în care forma feţei nu te avantajează, ca singur accent, va distrage atenţia de la orice imperfecţiune sau asimetrie.

Machiaj

6.

Dacă timpul îţi este potrivnic cel mai uşor truc este să aplici o nuanţă intensă ca roz sau corai pe buze, iar toată atenţia va fi asupra lor. Atenţie însă, accentuam doar o singură trăsătură a chipului nu pe toate odată.

7. Alege forma corectă a sprâncenelor. Sprâncenele pe pot ajuta să obţinem un aspect mai tineresc al chipului. Ele definesc şi încadrează structura feţei. Dacă îţi doreşti ca fruntea să pară mai mică atunci trebuie să le dai o formă arcuită.

Idei de machiaj

Machiaj

Acum că ştii cum să faci fruntea să pară mică, aşteptăm să ne spui dacă ai încercat unul din trucurile prezentate.

Încearcă-le şi vei vedea cum te vei simţi frumoasă.
Foto Cristian Dobre – www.cristandobre.com

See you next time,
Alina,
The art of illusion,
The world of make-up

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod