7 trucuri de înfrumuseţare pe care bărbaţii le urăsc la femei

Noi, femeile, suntem obişnuite să apelăm la mici trucuri pentru a ne accentua frumuseţea naturală. Însă, în dorinţa noastră de a arăta cât mai bine în ochii bărbaţilor, uităm că ce e mult strică şi că, bărbaţii ne plac mai naturale.

Noi, femeile, suntem obişnuite să apelăm la mici trucuri pentru a ne accentua frumuseţea naturală. Însă, în dorinţa noastră de a arăta cât mai bine în ochii bărbaţilor, uităm că ce e mult strică şi că, bărbaţii ne plac mai naturale.

Prea mult machiaj
Machiajul a devenit o obişnuniţă pentru noi şi, de multe ori, nici nu concepem să ieşim din casă fară make-up. Fond de ten, pudră, blush, ruj, fard de ochi, gene false toate acestea, şi multe altele, sunt făcute să ne înfrumuseţeze, dar folosite în exces îi sperie pe bărbaţi.

Pentru ei, fardurile sclipicioase, genele false foarte stufoase, fondul de ten în cantităţi prea mari sunt prea mult.

Bărbaţilor le place să fim machiate, dar să purtăm un machiaj cât mai natural. Multe studii au demonstrat că bărbaţii apreciază femeile care sunt frumoase în mod natural şi nu exagerează cu machiajul sau cu aplicaţiile artificiale.

Solar, în exces
Cu toate iubim pielea arămie, însă, una e să faci plajă vara, ca să ai un bronz natural, şi alta e să devii clientă fidelă a saloanelor de bronzare artificială. Pielea prea închisă la culoare dă un aspect fals, mai ales iarna. Aşa că, încearcă să nu abuzezi de solar, mai ales că nu este nici sănătos, şi, pe cât posibil, alege soarele pentru un bronz natural.

Foloseşti prea mult parfum
Se ştie că un parfum fin nu lasă pe nimeni indiferent, mai ales acele note care au efect afrodiziac.

Dar nimănui nu-i place să se încece cu mirosul tău. Aşa că, încearcă să foloseşti parfum cu moderaţie, mai ales ziua.

Unghii de "vrăjitoare"
Nu ştiu din ce motiv, dar toate femeile visează la unghii lungi. Ne dăm cu tot felul de tratamente şi soluţii miraculoase care ne promit unghii lungi şi rezistente. Însă, bărbaţii preferă unghiile scurte. De multe ori, nişte unghii prea lungi îl sperie şi îl face să se gândească la zgârieturile provocate de astfel de unghii.

Prea multe bijuterii
De mici am fost învăţate că bijuteriile ne înfrumuseţează.
Şi nimeni nu neagă acest lucru. Nişte cercei lungi şi un gât dezgolit vor arăta mereu sexy. Un colier masiv şi un decolteu vor face mereu casă bună, dar nişte cercei lungi cu un colier şi nişte brăţări la ambele mâini, e deja prea mult.

Porţi haine prea sexy
Nu cred că există bărbat pe lumea asta care să nu fie mândru alături de o femeie sexy, care atrage privirile. Însă, dacă vrei să fii o astfel de femeie nu combina o fustă foarte scurtă, strâmtă, cu un decolteu foarte generos. În aceste condiţii, e posibil să creezi un alt efect, deloc sexy.

Porţi sutiene cu push-up
Daca nu eşti dotată de la natură cu un decolteu generos, nu încerca să creezi o altă impresie cu ajutorul sutienelor push-up.
Mai bine poartă bluze fără sutien, dacă ai sânii mici şi jucăuşi. Chiar dacă îţi vine greu să crezi, nu toţi se dau în vânt după sânii mari.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • bobo pe 8 Sep 2012, 00:24
  partial adevarat

  Sa o luam in ordine. Imi plac femeile machiate (naturaletea nu ma atrage, dimpotriva), pielea sa fie cat mai alba. Parfumul iar imi place, nu conteaza cantitatea...insa cu arome pe gustul meu :) Femeile fara unghii...naspa...mai bine cu unghii, de orice fel. Bijuteriile...sa fie cat mai putine insa originale...hainele..depinde de situatie(elegante)...si despre sani(cred ca aici imi place naturaletea :))....cei distantati. Ca o incheiere..nu toti barbatii urasc anumite trucuri la femei.

  0
  2

 • Sabina pe 11 Aug 2012, 22:44
  Complet FALS

  Nimic din cele scriese mai sus nu sunt adevarate

  1
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod