Tendinte pentru mirese

6 tendințe în machiajul pentru mirese de la New York Bridal Fashion Week

New York Bridal Fashion Week nu este doar un prilej de prezentare a ultimelor modele de rochii de mireasă, ci este și un bun moment de a găsi idei inspiraționale pentru coafuri și machiaje, astfel încât să ai o apariție memorabilă în ziua nunții.
Katiușa Popovici, make-up artist, sintetizează cele mai interesante tendințe remarcate pe podium: de la sprâncene pronunțate la machiaje naturale și împletituri deosebite și, mai mult decât atât, ne explică și cum poate fi obținut look-ul respectiv.

Stilul No make-up

Lasă-ți frumusețea naturală să strălucească în ziua nunții tale având pielea strălucitoare, obrajii ușor îmbujorați și buzele într-o nuanță naturală de roz. Modelele caselor de modă Watters, Amsale și Christos au pus în valoare acest look drăguț, foarte natural.
Cum obții look-ul: „Secretul constă în a te asigura că pielea îți este curată, exfoliată și bine hidratată.
Un fond de ten ușor sau o cremă hidratantă nuanțată îți va acoperi petele sau locurile problematice, în timp ce un blush si un bronzant aplicat  ușor pe pomeți îți va crea impresia de îmbujorare. Finisează look-ul cu un ruj cu o nuanță de culoare nude”
, explică Katiușa Popovici.
Machiaj mireasa natural

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod