5 trucuri de machiaj care îți fac buzele să pară mai pline

Cum obții buze pline fără să apelezi la ajutorul fillerelor? Aceste trucuri subtile de machiaj te vor ajuta să creezi un efect senzual, fără a-ți compromite naturalețea.
Nu putem sa vorbim despre buze voluminoase fara sa ne gandim la atat de populara Kylie Jenner si la fillerele ei faimoase (pe care, apropo, a declarat ca le dizolva, pentru a se intoarce la un look mai natural). Nu putem nega ca buzele pline inca sunt un simbol puternic al frumusetii si tineretii, o trasatura care atrage privirile si starneste pofte care ne fac sa rosim. Dar realitatea e ca nu toate femeile se bucura de buze a la Angelina Jolie, si nici nu sunt dispuse sa obtina artificial acest efect, asa cum, de altfel, multe modele de pe Instagram procedeaza.

Nu te bosumfla inca – vestea buna e ca iti poti evidentia buzele folosind cateva trucuri de machiaj pe care le imprumutam de la Byrdie.com si Hannah Martin, make-up artist oficial Bobbi Brown.

Exfoliaza inainte de aplicarea machiajului


Exfolierea buzelor este foarte importanta, pentru ca te scapa de acel aspect inestetic de descuamare, indeparteaza celulele moarte si scoate la suprafata buze mai proaspete, mai tinere si cu mai mult volum in mod natural.
Trucul meu preferat, pe care l-am invatat de la make-up artistul Lisa Eldridge, este sa aplici o cantitate mare de balsam pentru buze foarte hranitor (mie imi place Frankbody Lip Balm, 43 lei la Sephora), sa-l lasi sa asctioneze cat timp aplici machiajul ochilor si al fetei, iar inainte sa aplici produsul pentru buze ia un betisor de urechi si trece-l peste buze prin miscari energice, astfel incat sa exfoliezi si sa pui sangele in miscare.

Sigur, poti apela si la varianta clasica, pe care o propune Hannah Martin: prepara-ti acasa un scrub din miere si zahar brun si maseaza-ti buzele energic folosind acest mix.
Pentru ca procedura e usor mai agresiva, iti recomand sa o faci cu o seara inainte, astfel incat roseata sa dispara pana dimineata (daca stii ca ai buze sensibile).

Foloseste-te de corector


Aplica un strat subtire de corector in jurul buzelor, astfel incat sa poti crea un contur mai precis atunci cand treci la conturarea buzelor, recomanda Martin. Acest truc iti permite sa trisezi si sa depasesti usor linia naturala, astfel incat sa obtii mai mult volum. Apoi, pentru un efect 3D, aplica o nuanta de corector mai deschisa decat cea folosita anterior pe V-ul buzelor (arcul lui Cupidon), iar peste adauga un iluminator pentru a evidentia si mai mult aceasta zona atat de sexy a buzelor.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod