3 trucuri de machiaj care o ajută pe Kate Middleton să arate întotdeauna perfect

Kate Middleton are 37 de ani, dar asta nu o împiedică pe Ducesa de Cambridge să arate mult mai tânără.
Soția Prințului William este nevoită să urmeze o mulțime de reguli impuse de protocolul regal, iar aceste reguli se extind și în ceea ce privește ținutele, machiajul și imaginea sa publică, în general.

Din moment ce viitoarea Regină Catherine nu poate experimenta prea mult în materie de machiaj, trebuie să-și pună cât mai mult în valoare frumusețea naturală. Dar tocmai această frumusețe naturală evidențiată corect cu ajutorul trucurilor de machiaj îi permite lui Kate să pară mai tânără și să aibă întotdeauna un aspect proaspăt, impecabil.

De obicei, machiajul purtat de Kate Middleton urmează cam același reguli esențiale și este discret adaptat în funcție de momentul zilei, ocazia sau evenimentul special la care participă.
De exemplu, Kate nu poartă niciodată ruj roșu intens sau ojă colorată, spre deosebire de cumnata sa, Meghan Markle, care își permite să experimenteze mai mult în ceea ce privește machiajul.

Iată care sunt cele mai importante trei trucuri de machiaj la care Ducesa de Cambridge apelează pentru a arăta perfect la fiecare apariție publică:

Tuș negru discret


Tușul negru aplicat perfect pe linia genelor și continuat cu alungiri discrete în colțurile exterioare al ochilor îi accentuează ducesei privirea, dar fără să atragă prea multă atenție. Atunci când participă la evenimente de seară, Kate preferă să folosească farduri de pleoape de culori închise, în asociere cu tușul negru, rezultatul fiind un efect smokey eye discret.

Sprâncene naturale


În ciuda diverselor trenduri în materie de sprâncene, de la cele stufoase și până la cele perfect definite, Kate preferă întotdeauna un look natural. Makeup artiștii Ducesei îi accentuează acesteia sprâncenele folosind farduri speciale sau creion, pentru a le pune în valoare, dar în același timp să păstreze un aspect natural.
Sprâncenele de grosime medie par să fie opțiunea perfectă pentru că nu ies prea mult în evidență și devin un accesoriu natural.

Buze în nuanțe nude


Care este cea mai bună modalitate de a-ți pune buzele în valoare? În primul rând, poți folosi un balsam hrănitor, care le va hidrata și le va oferi un aspect neted. Apoi, tot ce trebuie să faci este să alegi rujuri în nuanțe nude, cât mai apropiate de culoarea naturală a buzelor tale. Kate pune în practică aceste trucuri de fiecare dată, ceea ce o ajută să aibă un machiaj impecabil.
Buzele sale au o strălucire discretă și o nuanță plăcută.

Toate aceste reguli de machiaj respectate de Ducesa de Cambridge sunt secretul unui look proaspăt și tineresc, cu care impresionează la fiecare apariție publică.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod