Machiaj rezistent cu gama Perfect Wear

Tenul tau trece prin multe provocari de-a lungul unei singure zile. Fondul de ten trebuie sa fie suficient de rezistent astfel incat, testat pe camasile iubitului tau, acestea sa ramana imaculate. Fardul de pleoape trebuie sa ramana la fel de bine intins pe pleoape intreaga zi, iar rimelul sa treaca testul ploii cu succes. Recent relansata de Avon, gama Perfect Wear te ajuta sa faci fata tuturor acestor provocari.

1. Ruj rezistent la transfer SPF12 in 10 nuante

Ruj de durata ce acopera perfect buzele.
Este rezistent la transfer si nu lasa urme. Hidrateaza si isi pastreaza aspectul frumos pe buze de-a lungul intregii zile. Este de asemenea rezistent la apa.
Pret: 114.900 - 45% reducere!

2. Fard de pleoape rezistent la transfer

Se fixeaza pe pleoape perfect si nu se sterge timp indelungat. Consistenta sa cremoasa il face usor de aplicat. Nu se intinde si nu pateaza imbracamintea. Isi pastreaza culoarea de-a lungul intregii zile. Contine vitamina E.

Pret: 114.900 - 45% reducere!

3. Rimel rezistent la apa (negru, maro si albastru)

Rezista timp indelungat pe gene. Nu se intinde si nici nu isi schimba aspectul pe durata zilei. Periuta imbunatatita permite o aplicare mai usoara. Efectul va fi fantastic.
Pret: 119.900 - 45% reducere!

4. Fond de ten rezistent la transfer SPF10

Extraordinar de rezistent este in acelasi timp delicat si usor fara a crea senzatia ca purtati o masca.
Datorita texturii cremoase se fixeaza usor si uniform, conferind tenului un aspect neted, impecabil. Se pastreaza pe parcursul intregii zilei si nu lasa urme pe haine. Contine vitaminele A, C si E.
Pret: 249.900 - 35%reducere!

5. Lotiune demachianta

O formula bifazica de tip "ulei in apa" care permite indepartarea eficienta a machiajului. Nu irita ochii. Nu lasa senzatia de gras pe piele. Este delicat, dar foarte eficient. Agitati bine sticla inainte de folosire pentru a amesteca cele doua straturi.

Pret: 94.900 - 40% reducere!



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod