Tratamentul Sun Recovery

Bronzul din timpul verii ne face să arătăm mai bine şi să fim mai atrăgătoare, însă efectele negative ale soarelui asupra noastră nu sunt de neglijat: apariţia timpurie a ridurilor, a petelor şi deshidratarea puternică a pielii.
Bronzul din timpul verii ne face să arătăm mai bine şi să fim mai atrăgătoare, însă efectele negative ale soarelui asupra noastră nu sunt de neglijat: apariţia timpurie a ridurilor, a petelor şi deshidratarea puternică a pielii. Însă te poţi bucura liniştită de soare până la sfârşitul verii, pentru că  Noblezza Beauty Lounge are soluţia ideală pentru refacerea pielii după soare: tratamentul Sun Recovery.

Tratamentul propus de specialiştii de la atelierul Noblezza Beauty Lounge este special conceput pentru tenul agresat de soare, vânt sau apă sărată şi presupune o şedinţă de radiofrecvenţă + mască de aur sau mască de colagen .


Radiofrecvenţa este singura metodă care stimulează refacerea din interior a structurilor de colagen şi redă elasticitatea pielii. Procedura presupune trecerea curenţilor de radiofrecvenţă prin ţesuturi, efectul fiind  o uşoară încălzire a ţesuturilor care nu prezintă răspuns electrochimic. Efectul este numit efect în profunzime. Radiofrecvenţa nu produce durere şi nu afectează musculatura. Senzaţia creată de procedură este de căldură locală şi, în acelaşi timp, de uşoară relaxare.
Ședinţa durează aproximativ 45 de minute. Rezultatul: hidratare, luminozitate şi lifting instant pentru tenul tău.

Masca cu colagen potenţează efectele radiofrecvenţei, prin aportul suplimentar de colagen.  Se aplică colagen pe ten, după şedinţa de radiofrecvenţă, şi se lasă să acţioneze 30 de minute. Rezultatul: o piele curată şi vizibil întinerită, datorită efectului de lifting instant.

Masca cu aur hidratează, detoxifică şi luptă împotriva radicalilor liberi, răspunzători de îmbătrânirea pielii.
Conţine pulbere de aur, vitamina C- un puternic antioxidant, vitamina A şi E cu rol de reglare a elasticităţii pielii, elastină, colagen marin  care atenuează ridurile şi conferă pielii fermitate şi stimulează regenerarea celulară.

Se aplică masca cu pulbere de aur pe tenul refăcut prin radiofrecvenţă şi se lasă să acţioneze 30 minute. Rezultatul? Efect puternic antirid şi antioxidant. Aşadar, nu renunţa la razele soarelui care îţi oferă un bronz superb! Tot ce trebuie să faci după sejurul petrecut la mare este să vii la Noblezza Beauty Lounge pentru a-ţi reface pielea prin tratamentul Sun Recovery.


Preţ: 200 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod