Subratul, cartea ta de vizita pentru vara

Este o zona deosebit de importanta, careia din pacate nu intotdeauna ii dam atentia de care are nevoie. Daca iarna este acoperit, vara aceasta zona este foarte expusa si nimic nu este mai urat decat un subrat neingrijit.

Este o zona deosebit de importanta, careia din pacate nu intotdeauna ii dam atentia de care are nevoie. Daca iarna este acoperita, vara aceasta zona este foarte expusa si nimic nu este mai urat decat un subrat neingrijit. O sa-mi spui ca nu este adevarat, pentru ca tu ai grija ca de fiecare data sa aplici antiperspirant si ca din punctul tau de vedere este ok. Ei bine nu este chiar asa. Trebuie sa-ti martusisesc ca in afara acestui tratament trebuie sa ai grija ca pielea din aceasta zona sa fie catifelata si lipsita de iritatii.

Aici intervin produsele special create pentru astfel de situatii. Mergand pe aceasta idee te invit sa descoperi libertatea de miscare pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna cu deodorantele din noua generatie NIVEA Calm & Care ce ajuta la regenerarea pielii dupa epilare si ofera protectie 24h.

Din ce este facuta aceasta gama...


Formula cu lipide pretioase, Pro-Vitamina B5 si extract natural de Hamamelis ajuta la ameliorarea iritatiilor minore, catifeleaza pielea si o regenereaza. Nu doar dupa folosirea lamei de ras, ci de fiecare data cand il aplici!

Cu noua generatie Calm & Care, NIVEA lanseaza deodorantul care ajuta activ la regenerarea pielii in urma folosirii lamei de ras si ofera protectie 24 de ore impotriva transpiratiei.


Epilatul si folosirea lamei de ras fac parte din procesul zilnic de infrumusetare a peste 70% de femei din intreaga lume. Insa epilatul, in special cel cu lama de ras, afecteaza pielea subratului prin indepartarea stratului superior. Bariera naturala de protectie este afectata si pielea poate deveni uscata si iritata.

NIVEA Cam & Care combina efectul antiperspirant 24h cu mirosul de grapefruit, crin, violete si iasomie. Pe langa proprietatile sale de infrumusetare, deodorantul ofera protectie, un miros delicat, feminin, si ofera o senzatie de prospetime indelungata.

Echipa de cercetare a folosit drept inspiratie ingredientele care si-au aratat eficacitatea in produsele pentru ingrijirea fetei:

  • Panthenol (provitamina B5); accelereaza procesul de regenerare a pielii. Acesta are un rol extrem de important in noul deodorant NIVEA Calm & Care deoarece ajuta pielea axilei sa isi revina rapid dupa folosirea lamei de ras, facand-o sa atare si sa se simta ingrijita.
  • Hamamelis; extractul catifeleaza pielea cu proprietatile sale anti inflamatorii.
  • Lipide pretioase; hranesc pielea, impiedicand uscarea ei.

Indepartarea parului nedorit este una dintre cele mai importante, dar si apasatoare activitati ale femeilor. Haide sa vorbim putin despre acest subiect, pentru ca mai apoi sa vedem care sunt lucrurile dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand te epilezi.

Epilatul, problema numarul unu a femeilor


De-a lungul timpului, tehnicile de infrumusetare si ingrijire a pielii au captat atentia femeilor din toata lumea si au fost considerate unul din trademark-urile sexului frumos. Astfel, dupa ce femeile au inceput sa poarte fustele mini, in anul 1920 apare conceptul de indepartare a parului nedorit, care a devenit imediat un simbol al genului.

Astazi, in Europa, 55 % din femei folosesc in acest scop lama de ras in defavoarea aparatelor de ras electrice, a cremelor depilatoare sau a cearei, tocmai pentru ca este cea mai rapida si accesibila metoda. Insa cel mai mare dezavantaj este acela ca, spre exmplu, pielea sensibila a axilei este afectata, iritandu-se, fie pentru ca se apasa prea tare sau pentru ca este folosita de foarte multe ori, permitand astfel acumularea bacteriilor.

Urmarind discutiile din blogosfera de beauty, poate fi cu usurinta remarcat faptul ca opinia femeilor care folosesc in mod regulat lama de ras in epilarea axiala, din cauza posibilitatilor financiare reduse sau a lipsei de timp, este ca pielea le este afectata datorita folosirii excesive.
Nemultumirile lor provin si din faptul ca fiind folosita cu regularitate, lama de ras poate crea un aspect foarte neplacut epidermei, care devine asemenea fetei unui barbat care se rade.

Alte femei se plang ca din acest motiv nu pot purta anumite bluze in club, la intilniri sau daca le-au purtat, au fost jenate si chiar indispuse, stricand dispozitia celor din jur pentru ca aveau impresia ca toate privirile sunt atintite asupra lor.

Ce trebuie sa faci ca sa nu te lovesti de aceste probleme?

 

In primul rand nu uita de hidratare. Este foarte important ca pielea sa fie umezita bine, pentru ca lama sa circule usor in sens invers cresterii firului de par.  Epilarea se face, de preferinta, seara si se foloseste spuma de ras, in locul sapunului. La 30 de minute dupa epilare este indicat sa se aplice un deodorant care sa nu contina alcool si, pentru evitarea aparitiei firelor crescute sub piele, specialistii recomanda sa se foloseasca zilnic creme, geluri sau sapunuri exfoliante. Foarte important, de asemenea, este schimbarea lamei cel putin o data pe saptamana.


Un subrat la moda, este un subrat ingrijit


Ne place sau nu, moda este un capitol foarte important in viata noastra. Poate ca nu recunoastem de fiecare data, dar tendintele se reflecta in stilul vestimentar, in modul in care alegem sa ne aranjam parul sau in felul in care ne machiem.
Specialistii au mai descoperit un alt gen de tendinte... ale subratului. Iata de ce este el asa de important. In primul rand un subrat catifelat si epilat este o definitie a feminitatii si un puternic statement pentru sexul frumos. Sa nu mai vorbim de faptul ca aceasta zona atrage sexul opus, iti da incredere in tine, oferindu-ti pasaportul catre inima barbatului pe care il visezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod