Mezoterapia, o soluţie eficientă care-ţi îmbunătăţeşte textura pielii

Tratamentul stimulează pielea din interior pentru a hrăni profund ridurile fine și a revigora strălucirea tenului
Odată cu trecerea anilor, pielea se schimbă. În ciuda folosirii produselor speciale pentru îngrjire, straturile profunde ale pielii încep să piardă din elementele vitale, cum ar fi acidul hialuronic și colagenul, iar efectul este vizibil la exterior: deshidratare, pierderea fermității, apariția ridurilor fine și aspectul îmbătrânit.

Mezoterapia Filorga, o tehnică utilizată în practica medicală de către un medic specializat și care constă într-o serie de micro-injecții de NCTF în derm, și-a dovedit eficiența în tratarea acestor probleme.
Ingredientul secret al tratamentului, complexul NCTF, disponibil și în România, conține ingrediente revitalizante și anti-îmbătrânire (vitamine, co-enzime, antioxidanți, aminoacizi, minerale, etc.) care favorizează întinerirea pielii prin stimularea sintezei de colagen, fără a schimba forma facială sau expresivitatea.  

„Avantajul constă în perioada scurtă de recuperare, dacă este să luăm în considerare faptul că pacienții se întorc la activitățile cotidiene imediat după procedură.
Nu este de neglijat nici faptul că tratamentul este mai puțin dureros decât alte intervenții, este lipsit de efecte adverse serioase, rezultatele sunt discrete dar clare, și nu în ultimul rând, pacienții observă o îmbunătățire imediat după sedințe”
, a declarat doctorul Laurențiu Vlădău, specialist în dermatologie în cadrul Clinicii Hebra.

Tratamentul poate fi aplicat cu succes pe toate tipurile de piele pentru eliminarea ridurilor sau prevenirea apariţiei lor. Sunt necesare 5 sesiuni la interval de 2-4 săptămâni pentru ca pacienţii sa obţină rezultate optime, fiind recomandate apoi sesiuni de întreţinere periodice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod