Haideti sa slabim fara efort!

Da! Chiar se poate slabi fara efort! Nu va ganditi la medicamente cu rezultate miraculoase sau la interventii chirurgicale!
Noi va oferim o alta posibilitate , mult mai usoara, mai rapida, cu rezultate de lunga durata si care nu este deloc costisitoare: ELECTROSTIMULAREA! Cu zeci de ani in urma au aparut primele aparate de electrostimulare si de atunci ele au fost mereu imbunatatite!

In SUA aceasta modalitate de a slabi a devenit foarte populara cu peste 20 de ani in urma, iar aparatele de ultima generatie produse in SUA, cum sunt cele folosite de noi, dau rezultate uimitoare dupa 3-4 sedinte intensive, iar acest lucru ne-a fost confirmat de peste 1000 de cliente!


Ce se intampla de fapt?

Cu ajutorul unor benzi elastice se monteaza pe corp electrozi de silicon localizati pe toate zonele cu probleme: abdomen, sale, coapse, solduri, picioare, brate etc.
Acestia sunt conectati la un aparat care trimite impulsuri electrice stimuland musculatura fara ca noi sa depunem cel mai mic efort! De aceea, electrostimularea a fost numita si fitness pasiv.


Rezultate

Dupa primele 3 sedinte intensive veti simti hainele mai lejere. Dupa 10 sedinte intensive se poate vorbi de o scadere considerabila in centimetrii, iar dupa 25 efectele sunt similare unei liposuctii. De asemenea, dupa un tratament se va elimina aproximativ 25% din celulita vizibila, iar pielea isi va redobandi elasticitatea si fermitatea.



Avantaje

  1. Fara a depune nici un pic de efort, obtinem in 10 sedinte rezultate similare a 6 luni de efort fizic depusa la o sala de fitness.
  2. Se lucreaza local doar zonele afectate de probleme.
  3. O sedinta la 7 zile este suficienta pentru intretinerea rezultatelor.
  4. Stratul adipos se micsoreaza vizibil, iar circulatia sanguina se imbunatateste simtitor.


Contraindicatii

Acest tip de tratament nu poate fi folosit de persoane care sufera de boli cardiace grave, care au tije metalice sau sterilet cu fir metalic si de catre femeile insarcinate.


Si pentru ca tot a venit toamna ar fi bine sa ne ocupam de aspectul nostru exterior ! Asa ca noi ne-am gandit la un pachet promotional: Relax&Reshape care contine 10 sedinte electrostimulare si 2 sedinte masaj ANTICELULITA la doar 180 lei !


  Articol oferit de Centrul tau de Slabire BettyBlue


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod