Frumuseţe. Cum să ai picioare perfecte în această primăvară. 5 reguli

 

Soluţia de urgenţă

Până vei obţine picioare perfect tonifiate aşa cum îţi doreşti, poţi "mima" că le ai deja. Te ajută în acest sens produsele autobronzante, care maschează defectele şi oferă impresia unor picioare suple şi frumoase. Foloseşte o loţiune autobronzantă care îţi oferă o colorare subtilă, treptată. Nu trebuie să fii portocalie, ci doar să le oferi picioarelor tale o nuanţare delicată.

Piele fermă

Jeturile alternante de apă caldă şi apă rece stimulează circulaţia la nivelul pielii, ceea ce elimină toxinele şi oxigenează intens celulele. Alternează jetul de apă caldă cu apă rece când eşti la duş, pentru ca muşchii de la nivelul picioarelor să fie mai fermi, iar pielea mai elastică.

Luptă împotriva celulitei!

Este o problemă care afectează peste 90% dintre femei, potrivit scientificamerican.com. Deci nu este cazul să te simţi singură în acest război împotriva aspectului de coajă de portocală. Apare în special în partea superioară a picioarelor, în zona pulpelor şi coapselor. Deşi este o afecţiune încăpăţânată, o poţi totuşi estompa cu ajutorul cremelor pentru stimularea ciculaţiei, a împachetărilor sau a masajului anticelulitic.
 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod