Frumuseţe: 6 soluţii naturale pentru un ten curat şi luminos

Ştii deja că, pentru a avea un ten frumos şi proaspăt, acesta trebuie, înainte de toate, să fie curat. Apelează la următoarele sfaturi pentru a-ţi uşura demersul către o piele frumoasă, sănătoasă şi luminoasă.

1. Nu-ţi mai atinge faţa cu mâinile

Ştim că nu te poţi abţine şi de cele mai multe ori nici nu îţi dai seama când faci acest gest, dar străduieşte-te să scapi de acest obiecei neplăcut. Acesta este probabil cel mai important sfat pe care putem sa ţi-l oferim.

Palmele tale adăpostesc milioane de bacterii, chiar dacă abia te-ai spălat pe mâini. În plus, nici să nu-ţi treacă prin cap să le faci ceva cu unghiile acelor coşuri enervante! Foloseşte produse speciale pentru aceste probleme care îţi usucă nesuferitele coşuri şi previn apariţia cicatricelor.

2. Nu mai pierde nopţile

Nu degeaba medicii îţi recomandă să-ţi faci somnul de frumuseţe. Nicio loţiune sau cremă, oricât de naturală ar fi, nu va avea rezultatele scontate dacă nu dormi suficient.
În timp ce dormi, celulele de colagen se refac, astfel ca tenul tău va fi mai suplu şi mai sănătos.

3. Aerul din dormitor este prea umed/uscat

Investeşte într-un umidificator pe timp de iarnă şi un dezumidificator în sezonul cald. Aerul din camera în care dormi trebuie să aibă o umiditate de aproximativ 30-40%.

4. Consumă lapte de soia şi tofu

Pentru o piele suplă şi elastică, ai nevoie de antioxidanţi şi proteine. Prin urmare, este recomandat să consumi lapte de soia şi tofu în fiecare zi, dar şi alte alimente ticsite cu proteine, precum fructele oleaginoase.
anca-pintilii
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod