E timpul picioarelor frumoase!

Inca din antichitate pana in zilele noastre frumusetea femeii a stralucit si a dainuit peste veacuri. Fiecare epoca si-a stabilit arhetipurile , dar de fiecare data s-a pornit  de la un ansamblu vizual de caracteristici armonioase, in care picioarele au un rol special.

Dar ce ne facem cu picioarele obosite, umflate şi grele, cu varicele, cu vasele sparte sau banalele vânătăi, care, pe lângă faptul că sunt inestetice, sunt şi dureroase? Pentru toate acestea avem o combinatie unica de diclofenac si heparina care reduce inflamatia si impiedica formarea chegurilor in vasele de sange.

 

Diclofenacul sodic este o substanta activa utilizata pe scara larga, care are ca si actiune reducerea inflamatiei si ameliorarea durerii.
Heparina sodică este o substanta prezenta in majoritatea tesuturilor din organismul uman.

 

 

Principalele actiuni ale heparinei sunt de a  impiedica formarea trombusilor, de a favoriza cicatrizarea si de a reface tesuturile lezate. Heparina aplicata topic nu are doar actiune anticoagulanta ci si de inbunatatire a circulatiei sanguine , impiedicand astfel dilatarea venelor si aparitia umflaturilor.

 

Administrata local , combinatia de diclofenac si heparina s-a dovedit a fi de 7 ori mai eficienta decât alte preparate cu heparină, lucru demonstat si de studiile clinice. Combinatia este bine tolerata de catre pacienti , acestia nefiind predispusi  la aparitia reactiilor  adverse locale.  De loc de neglijat este şi lipsa efectelor adverse sistemice , mai ales digestive, frecvent reclamate la pacientii care utilizeaza antiinflamatoare pe cale orala.  

Toate aceste beneficii sunt furnizate sub forma unui gel ușor, mentolat, care revigorează şi răcoreşte picioarele umflate, obosite, grele cu doar 1-2 aplicaţii pe zi.
Aceasta  combinația  inedită,  ne înarmează şi ne asigură că primăvara poate veni cu toată forţa pentru că era şi timpul: timpul picioarelor frumoase!

www.fitermanpharma.ro


https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman?fref=ts

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod