Dr. Oz: 4 semne de pe chipul tău care-ţi spun că eşti bolnavă

Pungile sub ochi, ridurile accentuate din jurul ochilor sau cearcănele spun ceva despre sănătatea organismul tău. Află de la Dr. Oz ce înseamnă aceste probleme şi ce soluţii de remediere ai!

Pungile sub ochi, ridurile accentuate din jurul ochilor sau cearcănele spun ceva despre sănătatea organismul tău. Află de la Dr. Oz ce înseamnă aceste probleme şi ce soluţii de remediere ai!

Un test pe care îl propune Dr. Oz într-o ediţie a emisunii sale "The Dr. Oz Show" este acela de a ciupi pielea de sub ochi pentru a-i verifica elaticitatea. După ce te-ai demachiat ciupeşte zona de sub ochi precum face Dr. Oz în poza de mai jos şi vezi cât timp îi ia până revine la forma obişnuită. Potrivit specialistului, o piele elastică trebuie să-ţi revină în mai puţin de 10 secunde.



Ca să vezi ce vârstă are pielea ta, găseşti un test pe site-ul oficial al emisiunii "The Dr. Oz Show" pe care poţi să-l faci şi să descoperi adevărata vârstă a tenului, precum şi soluţiile pe care le poţi aplica pentru a-i îmbunătăţi aspectul.

1. Ridurile verticale dintre sprâncene indică probleme cu ficatul

Acele linii verticale clasice pe care multe persoane le au între sprâncene pot să fie un semn că ficatul tău nu poate să funcţioneze la capacitate maximă din cauza suprasolicitărilor la care este expus.

2. Pungile de sub ochi: rinichii nu funcţionează corect

Se pare că pungile sub ochi pot să fie un semn pentru o funcţionare incorectă a rinichilor şi a retenţiei de lichide din cauza unei alimentaţii bogate în sare sau grăsimi.

Cum scap pungile sub ochi?

Dr.

Oz recomandă: cremele pentru hemoroizi care redau elasticitatea pielii. Deoarece pungile sub ochi apar atunci când pielea îşi pierde elasticitatea, acest tip de creme întind temporar pielea prin contractarea vaselor de sânge şi reducerea umfăturii care cauzează pungile sub ochi.

3. Ridurile din jurul ochilor indică o producţie redusă de colagen

Dr. Oz recomandă: cremele care au în conţinutul lor vitamina C, care stimulează producerea colagenului. Caută vitamina C în lista ingredientelor, iar aceasta trebuie să se regăsească printre primele substanţe enumerate.

4. Cearcănele pot să apară de la somn insuficient, deshidratare sau lipsă de vitamine

Multe probleme de ordin cosmetic pot fi asociate cu deficienţe de vitamine. Apariţia cercănelor poate fi un semn al deficitului de vitamină K, vitamină B12 sau antioxidanţi.

Consumă fructe şi legume (în special cele cu frunze verzi), redu consumul de sare (care reţine apa în ţesuturi) şi nu uita să te hidratezi corespunzător.


Alimente care te menţin tânără


Ca să încetineşti procesul de îmbătrânire trebuie să ai grijă de pielea ta din interior. Astfel, celebrul Dr. Oz a vorbit în câteva ediţii ale emisiunii sale "The Dr. Oz Show" despre cele mai bune alimente pentru tenul tău şi ţi le recomandă:

  • Lintea roşie;
  • Amarantul;
  • Boabe de soia fermentate;
  • Caracatiţa;
  • Spanacul;
  • Avocado.

 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 6 Feb 2012, 09:48
    cearcanele

    intr-adevar cearcanele sunt o problema si pentru mine. Am sa incerc sa pun in aplicare sfaturile dr. Oz, dar este ff. greu pt. mine deoarece kam rar imi este sete. Mihaela

    3
    0

  • Mariana pe 5 Feb 2012, 10:58
    dr.OZ

    Dna/Dsoara Morosan, Vin cu o sugestie. Decat sa luam pe fragmente sfaturile dlui dr. OZ ati putea sa faceti un site si sa traduceti emisiunile dansului de la Euforia-tv, cele de luni-joi de la ora 22 si astfel nu le scoateti din contest. Oricum ii multumesc mult, ca aplicand unele sfaturi am putut sa-mi ameliorez unele boli.

    2
    0

  • Agneza pe 4 Feb 2012, 20:37
    cearcane

    Cremele pt hemoroizi chiar fac bine ,eu daca maninc sarat imediat a doua zi ma trezesc cu ochii umflati si ce credeti aplic HERMOSTOP sub ochii !!! Incercati fara nici o retinere :** fetelor .

    2
    4

  • pasztai zoltan pe 4 Feb 2012, 19:18
    Dr OZ e un adevarat tip care ar trebuii urmat si de ai nostrii colegi medici !

    E un om cu cunostiintele practice la zii , si cunoaste legaturile unul organism ca INTREG ! Nu ca la noi te trateaza pe bucati !! ZPLZ

    6
    3

  • viorica pe 4 Feb 2012, 16:09
    cearcane

    Hi Este destul de adevarat in legatura cu cearcanele, eu sunt un exemplu clar. Eu nu dorm suficient si nu am o alimentatie corespunzatoare, mesele sunt neregulate si pot spune ca cearcanele se accentuiaza. Incerc sa fac eforturi mari ca sa pot pune in balanta totul cu toate ca este f. greu in aceasta perioada ptr. mine. Am familie, copil, ma duc la cursuri, proiekte peste proiekte, scoala de soferi, si toate necesita energie multa si sacrificii. Nu stiu daca voi recupera vreodata zecile de ore de somn pierdute dar incerc sa le organizez treburile atat cat pot sa nu ajung in ,,extrema,, cealalta. Sunt f. multumita de informatiile pe care le preiau de la - Dr. Oz., ma bucur ca existi.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod