Cum să arăţi ca un "înger" Victoria's Secret. Ce exerciţii fac supermodelele?

Supermodelele de top ale lumii defilează în fiecare an în cadrul show-ului organizat la începutul iernii de brandul de lenjerie intimă Victoria's Secret.

În acest an prezentarea va avea loc pe 2 decembrie, iar "îngerii Victoria's Secret", aşa cum sunt numite modelele care au contract cu casa de modă americană, s-au pus pe treabă pentru a arăta perfect în ziua defilării.

Acestea au strâns pe Instagram, sub hashtag-ul #TrainLikeAnAngel, o serie de exerciţii şi tipuri de antrenament menite să le încurajeze pe femeile din întreaga lume să facă mişcare. Iată cum se menţin în formă supermodelele:

Doutzen Kroes

Supermodelul olandez Doutzen Kroes, vedeta show-ului de anul trecut, a postat o imagine pe Instagram în care îşi demonstrează flexibilitatea. Doutzen face fandări care lucrează eficient muşchii abdomenului, feselor şi ai picioarelor.

 

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on Nov 11, 2014 at 3:48pm PST

 

Adriana Lima

Adriana Lima, o prezenţă constantă a show-urilor Victoria's Secret, a ales un stil de antrenament mai puţin obişnuit pentru un fotomodel. Starul brazilian face box pentru a se menţine în formă maximă.

 

Just keep moving baby!????????

Adriana Lima (@adrianalima) tarafindan paylasilan bir video (Kas 11, 2014 at 7:37ÖÖ PST)

 

Iza Goulart


Un alt fotomodel de succes din Brazilia, Izabel Goulart, apelează la exerciţii extreme pentru a-şi menţine corpul perfect tonifiat. Iza, asa cum este alintată în lumea modei, lucrează muşchii picioarelor cu o bandă elastică, stând în mâini.

 

 

Eniko Mihalik 

Unguroaica Eniko Mihalik este un exemplu demn de urmat în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Modelul în vârstă de 27 de ani merge zi de zi la sală, mănâncă sănătos şi are abilităţi sportive de invidiat. Într-un filmuleţ postat pe Instagram, Eniko foloseşte o bancă din Central Park, New York, pe post de stepper. 

#centralparkworkout with my personal dictator ?? #heathermarr #vsready

A video posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on Nov 11, 2014 at 7:35am PST

 

Devon Windsor 

Modelul american Devon Windsor apelează la un tip de antrenament accesibil oricărei femei care vrea să facă sport acasă: săritul corzii. Îngerul Victoria's Secret a postat pe Instagram un video, însoţit de hashtag-ul #TrainLikeAnAngel, în care face o demonstraţie de sărit coarda.

 

#TrainLikeAnAngel more like #SweatLikeAnAngel ???? #vsx #VSFashionShow @victoriassecretsport

A video posted by Devon Windsor (@devwindsor) on Nov 11, 2014 at 11:53am PST

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod