Cum elimini pungile de sub ochi cu ajutorul castraveților. Trucul unui medic

Indiferent cât de multă grijă ai de zona ochilor, se poate întâmpla des să te trezești cu pungi sub ochi.
Acest efect neplacut are multe cauze, de la alimentatie nesanatoasa, alergii, pana la somn insuficient sau chiar stres. Dar indiferent care este cauza lor, sigur vrei sa scapi cat mai repede de pungile de sub ochi.

Atat metodele pe termen lung, cat si cele pe termen scurt pentru tratarea pungilor de sub ochi variaza de la creme si pana la trucuri legate de somn sau remedii naturale preparate in casa.

In ultima categorie se incadreaza tratamentul cu castraveti, care este atat de bine cunoscut. Feliile racoritoare de castraveti fac parte de secole din tratamentele de infrumusetare.
Daca nu ai timp sa stai cu felii de castraveti pe ochi, iti prezentam un truc foarte util de a scapa de pungile de sub ochi cu ajutorul acestor legume intens hidratante si racoritoare.

Metoda de a reduce pungile de sub ochi cu ajutorul castravetilor


Castravetii pot fi folositi si ca “unelte” pentru dezumflarea ochilor. Nu este nevoie sa iti asezi felii de castravete pe ochi, ca la o sedinta de spa acasa, ci poti obtine un efect similar mult mai rapid. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod