Cu Stailer ești mereu în tendințe! Programează-te rapid la un salon de beauty

Nu mergem la saloanele de beauty doar în luna iubirii, a cadourilor, în perioada sărbătorilor de peste an sau doar la anumite evenimente importante din viețile noastre. Mergem constant, atunci când avem nevoie de un nou look, de o relaxare și un răsfăț sau atunci când dorim să evadăm puțin din stresul cotidian. Și asta pentru că putem alege din foarte multe servicii de beauty care să ne răsfețe și să ne relaxeze.
Masajele, spre exemplu, sunt cu adevărat relaxante, care ne schimbă vibe-ul și ne dau un boost de energie. Cunoaștem și faptul că sunt benefice pentru sănătatea noastră. Aceste terapii reprezintă un răsfăț în adevăratul sens al cuvântului.

Scopul lor este de a ne scăpa de stres, de a ne calma anumite dureri fie de cap, picioare sau de spate și de a ne ajuta să avem o stare de bine. În haosul în care trăim, stresul cotidian care ne acaparează zi de zi, ședințele de masaj ar trebui să intre în programul nostru săptămânal.

Practic, saloanele de beauty nu sunt doar locuri în care ne schimbăm look-ul sau în care ne face o nouă manichiură ci locuri în care ne putem îmbunătății starea generală. Există în acest moment multe locații de unde alege serviciie dorite în funcție de nevoile și necesitățile noastre.
 
Și pentru a fi mai eficienți, putem face o programare rapida la salon cu Stailer. Stailer este o aplicație destinată industriei de beauty, ce vine cu foarte multe avantaje atunci când suntem în căutarea unui salon de hair and beauty.

Instalează aplicația Stailer și alege serviciul de beauty de care ai nevoie


Indiferent de serviciul de beauty de care ai nevoie, Stailer te ajută să te programezi online la un salon de înfrumusețare, în câțiva pași simpli. Fie că ai nevoie de un masaj de relaxare, de un tratament facial, un tuns, make-up, manichiură/ pedichiură sau un epilat, cu Stailer vei găsi ce ai nevoie.

Te programezi instant, fără a mai pierde timp și energie de a suna de la un salon la altul - instaleaza aici aplicatia Stailer și vezi dacă și orașul tău este pe listă.

Stailer - o aplicație gratuită


Te vei bucura de servicii calitative, de prețuri excelente și de stiliști cu experiență. Și asta pentru că pe Stailer vei găsi toate detaliile de care tu ai nevoie pentru a te programa instant la un salon.

Pentru a evita situațiile neplăcute legate de tariful final al serviciului de beauty la care apelezi, iată că alături de Stailer vei depăși cu bine aceste momente, deoarece vei ști dinainte cât  costă. Și asta pentru că în aplicație vei găsi prețurile la fiecare serviciu în parte în cadrul salonului ales, dar și durata de realizare a acestuia.

Cum poți alege salonul de beauty potrivit pentru tine


Tot aplicația Stailer te va ghida. Poți vedea fotografii din cadrul saloanelor și cu lucrările efectuate de stiliști, dar și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Astfel că îți va fi mult mai ușor să faci cea mai potrivită alegere.

Stailer este o aplicație gratuită pe care o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie. Descoperă mai multe detalii în pagina oficială stailer.ro, citește și vezi clipurile interesante din pagina de Facebook cu același nume și alege pentru tine serviciul de beauty de care tu ai nevoie.

Date de contact: support@stailer.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod