Cele mai utile trucuri de frumuseţe pentru acasă

Care este cel mai bun exfoliant pe care îl ai deja în casă? Cum să revigorezi mascara dacă s-a uscat? Descoperă cele mai utile trucuri de frumuseţe pentru acasă!

O mulţime de trucuri de frumuseţe care circulă pe Instagram pot să fie extrem de folositoare şi te scutesc de multe bătăi de cap. De exemplu, cred că te-ai lămurit deja până acum că zaţul de cafea este unul dintre cele mai utile şi ieftine exfoliante pe care le ai deja acasă. Oricine l-a încercat a constatat pe propria piele beneficiile aduse de acest tratament deloc costisitor. Tot aşa mai există o sumedenie de alte trucuri de frumuseţe pentru acasă pe care merită să le înveţi şi să le aplici atunci când ai nevoie:

1. Cel mai bun exfoliant

Poate l-ai încercat deja şi îi cunoşti beneficiile! Zaţul de cafea rămâne unul dintre cele mai bune exfoliante pe care le ai în casă. După ce ai băut cafeaua de dimineaţă, păstrează-l ca să-l amesteci cu puţin ulei de măsline pentru a obţine un scrub bun pentru tot corpul, inclusiv pentru ten. 

 

2. Cum să revigorezi mascara dacă s-a uscat

Cel mai bun remediu pentru mascara uscată este să adaugi 1-2 picături de ulei de jojoba.

Dar dacă produsul a depăşit data de expirare este recomandat să-l înlocuieşti, deoarece poate să producă multe probleme oculare, în special în cazul persoanelor mai sensibile la anumite substanţe din rimel.

 

3. Cum să-ţi faci singură o trusă pentru toate pensulele de machiaj

Foloseşte un suport din bambus pentru farfurie şi un elastic mai gros pe care să-l aranjezi precum în imagine pentru a obţine o trusă folositoare pentru toate pensulele de machiaj. Astfel le vei avea mereu la îndemână şi vor fi ferite de praf.

 

4. Cum să faci genele inferioare mai dese

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod