Cea mai bună metodă ca să elimini celulita. La ea apelează și vedetele

Ai grijă la ceea ce mănânci, faci exerciții cu regularitate și apelezi uneori la msajele anticelulitice. Însă, celulita continuă să fie vizibilă.
Eliminarea celulitei, reducerea circumferinței coapsei și abdomenului și îmbunătățirea aspectului pielii pot fi obținute printr-o tehnologie de ultimă generație de remodelare corporală, non-chirurgicală și non-invazivă. 

Aprobată de Agenția Medicamentului și Alimentului din SUA (FDA – Food and Drug Administration), VelaShape este prima și singura tehnologie din lume care are la bază trei terapii de remodelare: infraroșu, drenaj limfatic și radiofrecvență, fiind metoda preferată de starurile de la Hollywood pentru remodelarea corpului și menținerea formei. 

Avem și în România această tehnologie pe care se bazează chiar și vedetele noastre. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală non-invazivă al tuturor timpurilor. 

Acest aparat este folosit în cele mai renumite clinici și centre estetice din lume, fiind totodată și tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood.
Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone au recunoscut că sunt dependente de aparatul-minune care le ajută să se mențină în formă.


Se obțin rezultate excelente în 2 luni


Tehnologia inovatoare de remodelare corporală poate contribui la pierderea de până la 10 centrimetri în circumferință, în decurs de 2 luni, iar rezultatele sunt asemănătoare celor obținute cu ajutorul intervențiilor estetice, însă fără bisturiu. Studiile clinice au arătat că 85% dintre persoanele care au folosit acest tratament au relatat scăderea circumferinței cu cel puțin 1 cm la coapse, respectiv scăderi de până la 8-10 cm în talie. În tot acest timp, nu trebuie să se înfometeze, ci doar să respecte un regim alimentar echilibrat.
 


Acțiune în profunzime pentru topirea depozitelor de grăsime


Principalul avantaj al aparatului VelaShape este acela că înglobează toate tehnologiile folosite pentru remodelare corporală existente în prezent, pentru a obține un corp tonifiat, frumos conturat și bine structurat: tehnologia infraroșu, vacuumul pulsat și masajul mecanic. Acest tratament este eficient tocmai datorită combinației dintre lumina infraroșie și energia cu radiofrecvență, care încălzesc precis țesuturile dermei și hipodermei, în interiorul zonei tratate.

„Utilizând tehnologia inovatoare elōs, Velashape acționează atât la nivelul straturilor superficiale ale pielii, cât și în profunzimi, contribuind astfel la scăderea depozitelor de grăsime nedorită și la reducerea măsurabilă a circumferinței taliei.
Vacuumul și masajul contribuie și ele la intensificarea circulației locale și la creșterea metabolismului celulelor adipoase, reducând astfel volumul acestora”,
explică Mădălina Pănescu, fiziokinetoterapeut în cadrul Spitalului de Dermato-Venerologie Bioderm Pipera.

Rezultate vizibile după o ședință


Se pot trata abdomenul, fesele, coapsele, brațele sau gâtul, iar o ședință durează mai puțin de 30 de minute. Costul unei ședințe este de 50 de euro, pentru fiecare zonă tratată. Este nevoie de o ședință pe săptămână, timp de 6-7 săptămâni.

Tratamentul este contraindicat femeilor însărcinate, care alăptează sau sunt în perioada menstruală, precum și în cancer, inflamații acute, probleme renale, hepatice, diabet, epilepsie, eczeme și boli ale pielii, implanturi de metal și plastic, capilare sparte sau varice în zona tratată și intervenții chirurgicale mai recente de 3 luni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod