8 trucuri de frumuseţe pe care bărbaţii nu le suportă. Vezi ce nu trebuie să faci!

Oricărui bărbat îi place să aibă alături o femeie frumoasă şi îngrijită, dar asta nu înseamnă că toţi sunt de acord cu micile trucuri utilizate pentru rezultatul final. Iată câteva trucuri de frumuseţe pe care bărbaţii nu le suportă, iar renunţarea la ele îi poate bucura.

Chiar dacă depui eforturi mari pentru a arăta întotdeauna perfect când te vezi cu el, unele dintre armele tale secrete ar putea să-i displacă profund.

Prea mult fond de ten

Când exagerezi cu fondul de ten pudră, efectul nu este tocmai plăcut vizual, iar cei mai mulți bărbați nu sunt fani ai acestei greșeli cosmetice. Folosește un fond de ten lichid, dar asigură-te că nu întreci măsura.
Dacă ajunge la orice contact pe mâna sau obrazul lui, nu va fi deloc fericit.

Excesul de parfum în zonele puternic vascularizate

Un truc excelent pentru a prelungi aroma parfumului pe piele, aplicarea în zonele puternic vascularizate este însă înțeleasă greșit de cele mai multe femei. Dacă te parfumezi și pe gât și la încheieturi, îl vei învălui complet în parfumul tău preferat. Chiar dacă îi place, excesul poate fi neplăcut. Folosește mai puțin parfum și evită zonele care ar putea fi sărutate sau chiar linse.

Machiajul smoky eyes exagerat

Chiar dacă îți oferă un look spectaculos, machiajul smoky eyes nu este întotdeauna pe placul bărbaților.
Nu exagera cu zona acoperită de fard și ferește-te de argintiu sau gri metalizat în exces.

Luciu de buze lipicios

Când aplici luciul de buze, te gândești vreodată care este senzația pe care o are el când te sărută? Multe tipuri de luciu de buze care promit hidratare profundă sunt și lipicioase, lucru pe care bărbații nu prea îl suportă. Asigură-te că folosești mai puțin luciu sau unul care îți hidratează buzele fără să le facă lipicioase.

Excesul de fixativ

Cel mai neplăcut lucru în momentele în care vrea să-și treacă degetele prin părul tău este expresia de pe fața lui când descoperă că părul tău este și foarte țeapăn și lipicios.
Evită excesul de fixativ și folosește produse care nu restricționează mișcarile naturale ale părului.

Gene prea lungi și voluminoase

Dacă vrei să îți accentuezi ochii, subtilitatea este întotdeauna o soluție mai bună decât cel mai puternic mascara pe care îl poți găsi. Genele prea lungi și voluminoase nu mai sunt sexy pentru cel mai mulți bărbați, iar dacă arată și uscate și mate, partenerul nu va fi încântat deloc de machiajul tău.

Rujul de buze în nuanțe prea intense

În roșu aprins, rujul de buze poate fi uneori extrem de atrăgător pentru bărbați. Problemele apar atunci când vrea să te sărute și rujul ajunge și pe fața lui.
Chiar dacă folosești un ruj rezistent la apă, asigură-te că este într-o nuanță rezonabilă, nici prea aprinsă, nici prea închisă la culoare.

Excesul de accesorii în păr

De la extensii până la clamele de păr cu pene, există multe soluții de a adăuga un pic de volum părului tău. Bărbații se opun însă celor mai multe. Renunță la accesoriile de păr prea extravagante și folosește produsele potrivite pentru a-ți lăsa părul să strălucească prin simplitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod