7 metode ca să-l cucereşti dacă ai sânii mici

Vrei să fii o tipă sexy în ochii bărbatului de care te simţi atrasă? În ziua de azi, se pare că doar "siliconatele" au succes la bărbaţi. Vestea bună e că aerul sexy nu ţi-l dă numai mărimea bustului. Poţi fii incredibil de atrăgătoare şi cu sânii mici.
Vrei să fii o tipă sexy în ochii bărbatului de care te simţi atrasă? În ziua de azi, se pare că doar "siliconatele" au succes la bărbaţi. Vestea bună e că aerul sexy nu ţi-l dă numai mărimea bustului. Poţi fii incredibil de atrăgătoare şi cu sânii mici. Ai două opţiuni: distrage atenţia de la sâni spre alte calităţi sau apelează la trucuri care îţi fac sânii să pară mai mari! Iată cum poţi seduce orice bărbat, chiar dacă ai sânii mici!

Convinge-te că sânii tăi mici sunt sexy!


"Orice bărbat o să întoarcă capul după o pereche de sâni enormi, dar asta nu înseamnă că nu ne plac şi sânii micuţi", spune Alin (27 de ani). Aşadar, decât să te oftici pe silicoanele Biancăi Drăguşanu, mai bine bucură-te cu ce ai. Pentru bărbaţi contează şi forma, textura, nu doar mărimea. Iar sânii rotunzi, moi şi calzi la atingere sunt în topul preferinţelor! În plus, Alin adaugă şi faptul că o femeie complexată nu e niciodată sexy, aşa că orice pereche de sâni trebuie să fie susţinută de atitudinea potrivită.

Încântă-i privirea cu sânii tăi mici:


Câteva idei îţi oferă Bogdan ( 24 de ani), un alt bărbat care spune că sânii mici sunt atrăgători.

"Bărbaţii adoră sfârcurile întărite când sunt în pat cu o femeie. Dacă ai sânii mici, cucereşte-l cu sfârcurile!" Pont fierbinte pentru sfârcuri întărite: în timpul preludiului cuprinde-i penisul cu mâna şi trece-l peste sânii tăi!

"Mai apoi, decât să porţi tot felul de sutiene care ţi-i strâng şi îi fac să arate sugrumaţi, mai bine nu porţi niciunul şi iei pe tine o bluză mai transparentă. Chiar dacă sunt mici, tot ne vor incita!"

Cucereşte-l cu alte calităţi!


"Dacă vorbim de frumuseţea unei femei, o tipă care arată bine la faţă nu mai are nevoie de nimic altceva, ca să mă facă să declar că e frumoasă.", spune Marius (25 de ani, designer).

Un exemplu grăitor este actriţa Mila Kunis după care toţi bărbaţii sunt înnebuniţi. Fără excepţie! Dar cel mai mult m-a mirat când un amic de-al meu a exclamat "Vai, ce bună e!" Serios?! Dar n-are sâni, n-are posterior... Cum aşa? Ei bine, cine poate rezista ochilor ei mari şi verzi? Frumuseţea e relativă, iar mărimea bustului devine irelevantă în cazul ei.

"E ca în design", continuă Marius, "pui accentul pe ce ai şi distragi atenţia de la ce nu ai. Aşa că în cazul în care tipa are un fund rotund şi îl pune în evidenţă cu ceva mulat, o să mă uit la el şi o să fac abstracţie de faptul că are pieptul aproape plat."

Mizează pe celelalte atuuri "din faţă"


Ok, să zicem că n-ai cel mai rotund fund şi vrei să fii o apariţie sexy la prima vedere. Marius spune că, în afară de sâni, punctele de atracţie maximă pentru bărbaţi când privesc o femeie din faţă sunt:

  • Buzele- care ar trebui să fie pline şi roşii
  • Talia- care ar trebui să fie subţirică
  • Picioarele- care ar trebuie să fie frumos conturate; unii bărbaţi vor picioare lungi, alţii glezne subţiri, iar alţii coapse voluptoase...


Foloseşte Wonderbra!


Vrei să fii cea mai sexy într-o rochie fără umeri? Multe femei trec pe lângă aceste rochii la gândul că sânii lor mici n-au cum să umple rochia. Totuşi, până să depui armele, mai încearcă un truc: sutienul wonderbra, care promite să-ţi ridice sânii ca şi cum ţi i-ai ridica cu propriile degete.

Tot mai mulţi producători de lenjerie intimă includ în catalog sutienul tip wonderbra. Preţurile sar de 100 de lei, dar efectele sunt miraculoase. De exemplu, ar trebui să ştii că sânii topmodelelor de la Victoria's Secret sunt măriţi optic cu astfel de sutiene, aşa că merită să probezi şi tu unul!


Apelează la trucuri vestimentare care dau impresia unui bust mai plin!


În anii 50, o femeie era catalogată sexy după alte standarde. Audrey Hepburn a ştiut să-şi construiască imaginea de sex simbol chiar dacă avea sânii mici şi concura cu voluptoasa Marylin Monroe! Te întrebi cum? Superba actriţă purta haine care să o avantajeze. Aşa a şi ajuns un fashion icon etern! Audrey nu se dezlipea de rochiile cu croială dreaptă, care acoperă umerii parţial. Vestea bună pentru tine este că această croială a revenit în tendinţe din toamna acestui an, aşa că vei găsi felurite modele în magazine. Şi actriţele de la Hollywood au adoptat noua croială, mai ales cele cu bustul mic, cum sunt Natalie Portman şi Mila Kunis.

Cât despre cea din urmă îţi propun să te uiţi la filmul "Friends with benefits" ca să studiezi ţinutele ei. Reprezintă cel mai bun exemplu de haine care le avantajează pe femeile cu bust mic. Mila Kunis a ştiut dintotdeauna să-şi pună în evidenţă linia bustului. Iată un clip cu evoluţia ei vestimentară:

 

Alte reguli vestimentare pentru sâni mici:

  • Poartă culori deschise de la brâu în sus
  • Poartă dungi orizontale în zona bustului, nu verticale
  • Alege un decolteu în formă de semilună, nu unul în V. Dacă optezi pentru unul în V, deschizătura să fie cât mai mică.
  • Optează pentru volănaşe în zona bustului, dar şi imprimeuri orizontale.

Sânii pot fi machiaţi!


Un alt truc pe care ţi-l propun make-up artiştii este să te foloseşti de machiaj, pentru a crea iluzia unor sâni mai plini. Aşa cum îţi micşorezi nasul prin machiaj şi îţi sculptezi pomeţii, poţi utiliza pudra direct pe sâni.

De exemplu, când porţi o rochie decoltată, aplică între sâni un strat de pudră, care să fie cu o nuanţă mai închisă decât culoarea pielii. Acest truc creează umbre, care dau impresia unui decolteu mai bogat. În plus, aplică mai apoi pe partea superioară a sânilor puţină pudră strălucitoare, care să fie cu un ton mai deschisă decât pielea ta. Astfel, măreştii optic sânii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lelia Lascu pe 6 Nov 2020, 02:13
    Sanii mici dar creierul mare

    Eu am sanii mici, sau ma rog, nu am deloc, insa articolul este foarte util deoarece am nasul mare si o sa ma dau cu pudra ca sa il fac mai mic.

    0
    0

  • Irinuk_Marin pe 18 Iul 2012, 17:04
    solutii reale...

    am apelat cativa ani la trucul cu machiaj pentru ca vroiam sa para mai voluminosi,eu dadeam cu blush bronze si ii dadea un aspect super ok! de acum nu mai am nevoie pt ca m-am operat,e important sa te placi asa cum esti si fara implanturi nu m-as fi simtit bine,sincer...m-am operat la dna dr.Silvia Stanculescu, de la prima consultatie ne-am inteles foarte bine si nu regret ca am facut acest pas! e important sa faci ce vrei, o viata avem...

    1
    2

  • Andreea pe 9 Iul 2012, 02:54
    Nu avem nevoie de asta!

    Dragelor daca un baiat va va iubi vreodata asa cu sanii mici pe care-i aveti(avem) veti sti ca este pentr ufrumusetea interioara.De ce m-as strofoca eu sa-i arat unui baiat ceea ce-i place si de ce sa nu incerce el sa ma cunoasca ca sa-i placa?Nu as face astfel de lucruri.Macar daca cineva ma va iubi voi sti ca este real nu "mascat".;)

    7
    2

  • july pe 24 Oct 2011, 18:26
    pai da

    toate fetele de la mine din clasa spun ca eu am sanii mici dar ei inca mai cresc asta nu inteleg si le-am mai spus parca sunt batute in cap,abia pe la 12 ani au inceput sa-mi creasca

    8
    2

  • Mişu pe 30 Sep 2011, 17:26
    just

    LOL​​​​​​​​​​​

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod