6 metode de înfrumuseţare cu ajutorul lămâilor. Încearcă-le!

Lămâile sunt aliaţi preţioşi ai frumuseţii tale, lucrând activ atât la interior, cât şi la exterior! Astfel, un consum regulat de lămâi, ticsite cu vitamina C şi alţi antioxidanţi puternici, poate fi completat de o serie de metode de înfrumuseţare eficace pe baza acestor citrice aromate.

Completează-ţi arsenalul de produse cosmetice cu aceste soluţii şi tratamente cu lămâie care te vor ajuta să faci economii preţioase şi să te asiguri, în acelaşi timp, că frumuseţea ta rămâne nealterată mult timp de acum încolo!

1.

Toner şi loţiune hidratantă 2 în 1

Lămâile, cu proprietăţile lor astringente şi purificatoare, pot fi ingredientul-minune al unei soluţii cu utilizare dublă: toner şi loţiune hidratantă de faţă. Ce ai de făcut: amestecă puţină apă de nucă de cocos cu câţiva stropi de suc de lămâie, după care aplică soluţia cu o dischetă demachiantă pe faţă şi pe gât.

Pe lângă faptul că va îndepărta impurităţile şi îţi va revitaliza pielea, soluţia obţinută îţi va şi hidrata tenul în profunzime.
O poţi folosi cu încredere zi de zi, în locul tonerului clasic.

2. Tratament împotriva punctelor negre

Lămâia are proprietăţi antibacteriene, deci îţi este de folos ca să ţii sub control acneea sau să îţi transformi în amintire punctele negre persistente. Feliază o lămâie şi stoarce zeama pe zona împânzită cu puncte negre. În scurt timp, aspectul lor inestetic va incepe să se estompeze.

3. Exfoliant pentru buze

Ai mai mereu buzele crăpate? Aplică un produs natural exfoliant pe bază de lămâie pentru a le reda supleţea fără a le agresa! Înainte de culcare, picură câţiva stropi de lămâie pe buze şi lasă lichidul să acţioneze peste noapte.
Dimineaţa, cu o periuţă cu peri moi, îndepărtează stratul de celule moarte şi gata! Atenţie, însă: nu recurge niciodată la această soluţie dacă ai buze crăpate în profunzime!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod