5 metode simple care le redau fermitatea sânilor tăi

Pentru ca bustul tău să fie frumos și sănătos cât mai mult timp, trebuie să cunoști câteva reguli simple de îngrijire.
Greutatea este cea care determină în timp lăsarea sânilor, motiv pentru care sânii mari sunt cel mai puternic afectați, fiind predispuși să-și piardă mult mai repede fermitatea. Iată ce metode să încerci pentru sâni frumoși:

Cum să ai sâni fermi: Încearcă dușurile reci

Nu este deloc plăcut ca apa rece să-ți atingă pielea, dar un duș alternant, cu jeturi de apă reci și calde, este o metodă foarte bună de a-ți tonifia sânii. Pielea va deveni mai elastică și mai fermă, iar sânii vor fi mai bine susținuți.
Pentru că stimulează circulația sanguină, acest procedeu este foarte benefic pentru sâni, dar și pentru sănătatea întregului organism. Treci treptat de la apa caldă la cea rece, pentru ca șocul să nu fie unul prea mare, alternând de câteva ori.

Ține-ți spatele drept

Obiceiul de a sta aplecată îți afectează atât coloana vertebrală, cât și sânii. Mușchii pieptului sunt relaxați atunci când stai aplecată, iar cu timpul își pierd tonusul, ceea ce face ca și sânii să-și piardă fermitatea.
Îndreaptă umerii și menține întotdeauna o poziție corectă, iar rezultatul asupra sânilor tăi va fi rapid vizibil.

Evită presiunea la nivelul sânilor

Încearcă să nu dormi pe burtă, pentru că sânii vor suporta toată noaptea întreaga greutate a corpului tău. De asemenea, alege-ți cu grijă sutienele. Un sutien strâmt, care îți ridică mult sânii, poate fi potrivit pentru ținutele tale sexy, dar este foarte nociv pentru frumusețea și sănătatea sânilor tăi din cauza faptului că îngreunează circulația sanguină.

Poartă echipament sportiv adecvat

Activitatea fizică este esențială pentru frumusețea sânilor tăi, dar la fel de ușor poate fi nocivă pentru bustul tău. O regulă importată este de a purta o bustieră adecvată, special concepută pentru antrenamente fizice, de fiecare dată când faci sport.
Mișcările bruște, săriturile și alergatul pot determina apariția unor microleziuni la nivelul țesuturilor moi ale sânilor.

Cum să ai sâni fermi: Evită expunerea la soare

Expunerea excesivă la soare și obiceiul de a face plajă topless ar putea să provoace deshidratarea pielii sânilor și pierderea elasticității acesteia. Dacă vrei să-ți menții sânii fermi și frumoși cât mai mult timp, atunci ar trebui să eviți expunerea exagerată la razele UV. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod