3 tratamente corporale pe care trebuie să le încerci vara

frumusete

Dacă iarna ne rezumăm să facem față frigului și vremii urâte delectându-ne cu mâncărurile noastre favorite și ascunzându-ne sub hainele largi și pufoase, vara ne dorim să ne reîmpăcăm cu corpul nostru și să îl afișăm în toată splendoarea sa.
Tocmai de aceea, acum este cel mai bun moment pentru a încerca tratamente corporale care să tonifice, să relaxeze, să estompeze celulita și să îndepărteze depunerile de grăsime cât ai zice „plajă, așteaptă-mă!”.

Azi îți recomandăm tratamentele corporale care îți vor face vara mai frumoasă, asigurându-ți trupul de vis. Descoperă-le în rândurile de mai jos!
Tratamente corporale pentru un trup de zeiță: ce să încerci acum

La Icon Beauty Studio, vara 2020 vine cu cele mai eficiente și mai lăudate tratamente corporale, gata să îți ofere corpul de vis.
Salonul situat în Strada Învingătorilor 29, Bl. Stella, la Parter, în Sector 3, București, vine cu oferte numai una și una, cărora nu le poți rezista (și nici nu trebuie să o faci!). Iată despre ce e vorba!

Împachetări la tunel


Se spune despre împachetările la tunel cu infraroșu că reprezintă o saună profesionistă modernă, oferind toate beneficiile sale spre relaxare, dar și pentru sănătatea și frumusețea ta. Cât timp stai în tunel, cu gândurile tale, cu o carte sau cu telefonul, purtând o discuție plăcută sau poate trăgând un pui de somn, te vei simți în al nouălea cer.
Iar atunci când vei reflecta și la numeroasele beneficii pe care le primești de pe urma gestului tău, satisfacția va fi cu atât mai mare. Citeste continuarea pe divahair.ro!

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod