3 produse cosmetice pentru o piele mai strălucitoare și mai hidratată în acest sezon

Sezonul rece nu e nici pe departe cel mai bun prieten pentru pielea ta. Din cauza frigului, pielea are nevoie de o îngrijire specială. În rândurile de mai jos, îți explicăm pe larg care sunt produsele de care ai nevoie pentru o piele perfectă.

Care sunt cele mai potrivite produse pentru îngrijirea pielii?

 

1. LIQUID BODY LUFRA

 
Exfolierea corpului și a tenului este esențială când vine vorba despre îngrijirea și frumusețea pielii. Atunci când nu-ți exfoliezi pielea, celulele moarte nu mai sunt îndepărtate, drept urmare apare un aspect tern, iar pielea devine aspră.
Recomandăm utilizarea exfoliantului LIQUID BODY LUFRA de la Nu Skin pe bază de coji de nucă și aloe vera. Cojile de nucă, măcinate fin, exfoliază și îndepărtează pielea uscată și aspră, iar extractul de aloe vera calmează și hidratează pielea.
 

Cum să-l folosești?

 
Curăță pielea cu un gel de duș delicat, apoi aplică exfoliantul LIQUID BODY LUFRA prin mișcări circulare, astfel încât să stimulezi circulația sângelui și să reduci zonele aspre de pe pielea din zona coatelor, brațelor, genunchilor și a călcâielor. Aroma proaspătă de mentă îți oferă o senzație de reîmprospătare și energizare, însă în același timp, aloe vera și ingredientele hidratante calmează și hrănesc pielea. 
 

Cui se adresează? 

 
Având în vedere că ingredientele acționează delicat, exfoliantul poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, mai ales după bărbierit, făcând pielea netedă, strălucitoare și moale ca mătasea.
Acest produs poate fi comandat de aici
 

2.PERENNIAL

 
Acesta este un produs intens hidratant pentru corp fără parfum. Este ideal pentru persoanele care au o piele foarte uscată. PERENNIAL conține extract din bulbul unei flori perene, care s-a dovedit că îmbunătățește rezistența celulară și sistemul natural de apărare al pielii împotriva factorilor de stres din mediu, precum temperaturile extreme, vântul și aerul uscat.  
 

Cum să-l folosești?

 
Aplică cu generozitate pe tot corpul după ce ai curățat și exfoliat pielea cu LIQUID BODY LUFRA.
Cui se adresează? 
Este potrivit pentru toate persoanele care au pielea uscată, fie că vorbim despre femei, bărbați sau copii.
Acest produs poate fi comandat de aici
 

3. BODY SMOOTHER

 
Datorită ingredientelor NaPCA, a glicerinei, dar și a extractului de aloe vera și alge și a conținutului de vitamina E, BODY SMOOTHER este o loțiune ușor hidratantă pentru corp, care reține hidratarea și asigură catifelarea pentru mai mult timp.
 

Cum să-l folosești?

 
Aplică cu generozitate după duș și exfoliere prin mișcări ușoare de masaj. 
Acest produs poate fi comandat de aici.  
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod