Un decolteu de toata frumusetea

Fie ca esti pe plaja, la serviciu, seara in discoteca sau in bar sau chiar la o ocazie mai speciala, vara decolteul este printre primele lucruri care atrage atentia asupra unei femei. Afla mici trucuri pentru a putea miza pe decolteul tau oricand.

Cu trecerea timpului functiile fiziologice ale pielii cunosc un declin. Procesul de reinnore al celulelor este incetinit. Epiderma se subtiata si este acoperita de un strat foarte fin de keratina. Productia de sebum, colagen si agenti de hidratare descreste. Pielea isi pierde supletea si apar ridurile. In aceasta stare de devitalizare, nu este de mirare ca este cu atat mai vulnerabila in fata factorilor nocivi de mediu ca razele UV, poluarea si aerul uscat.

Sunt cateva etape care trebuiesc urmate pentru a preintampina aparitia acestor efecte neplacute si pentru a avea o piele de vis in zona decolteului.


1. Exfolierea. Asa pielea va fi mai fina mai luminoasa. Iata si cum se face:
- folosind zilnic un buretel cu care sa masezi pielea decolteului;
- din doua in doua zile aplica o masca exfolianta speciala pentru zona decolteului;
- dimineta si seara trebuie folsita o crema care iti face pielea sa fie mai fina, va atenua ridurile in viitor si te va proteja de razele soarelui astfel incat te vei bronza perfect.

2. Hidratarea. Cu crema pe care o folosim pentru fata coboram si asupra decolteului:
- daca te vei expune la soare alege o crema ce va patrunde repede in piele si nu uita ca si atunci cand iesi din apa sa te dai cu crema;
- daca decolteul tau este "sabotat" de puncte negre sau puncte de grasime, foloseste zilnic o crema care regularizeaza grasimea sau aplica o masca care sa absoarba excesul da grasime.


Misiunea de camuflare
Pentru a camufla micile imperfectii ale decolteului foloseste un creion corector pentru pete sau cosuri dupa caz. Trebuie sa fie unul care sa reziste la apa si la transpiratie. Poti apela si la pudra sau fondul de ten dar asta mai ales seara, cand caldura nu-ti mai da atatea dureri de cap.

Iti recomandam cateva produse de intretinere si infrumusetare a pielii gatului si decolteului:

Suractiv Retinol Deep Lift - Tratament pentru gat si decolteu
Lancaster
Produsele "high-tech" ale liniei Suractif stimuleaza resursele naturale ale pielii si ii dau un aspect mai proaspat si mai luminos. Acest efect "Deep Lift" se datoreaza beneficiilor unui ingredient patentat de Lancaster, Retinol, care actioneaza atat la suprafata pielii, cat si in straturile sale profunde.
Aceasta formula este imbogatita cu un nou ingredient activ, cunoscut sub numele de Protylin Complex, si este capabila de a proteja macromoleculele care inmagazineaza datele genetice si le projeaza de actiunea nociva a radicalilor liberi. Crema are un efect imediat de lifting: Retinolul exfoliaza, netezeste suprafata pielii si da luminozitate tenului. Pielea este optim hidratata, mai supla si mai tonifiata.

Serum unificator - Corector pentru pigment
Chanel
Pentru pielea care prezinta pete inchise si mari pe zonele expuse (fata, decolteu, miini).
Atenueaza petele brune. Previne aparitia noilor defecte pigmentare. Se aplica dimineata si/sau seara, pe intreaga fata.

Creamy Neck Gel
The Body Shop
Gel pentru gat, cu vitamina E.
Hidrateaza si protejeaza pielea delicata a gatului.

Pudra pentru gat si decolteu si Crema pentru corp
The Body Shop
Pentru o stralucire mai intensa sau mai discreta a umerilor si a decolteului, poti alege unul dintre cele doua produse.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod