Modelul “sirenă“ rămâne în continuare în topul preferinţelor marilor creatori

Dacă majoritatea fetiţelor se visează, atunci când sunt mici, prinţese, iar momentul magic l-ar reprezenta nunta cu prinţul, unele se visează, poate, sirene (aşa ca Ariel, din magicul film de

Dacă majoritatea fetiţelor se visează, atunci când sunt mici, prinţese, iar momentul magic l-ar reprezenta nunta cu prinţul, unele se visează, poate, sirene (aşa ca Ariel, din magicul film de desent animat “Mica Sirenă“). Şi, iată, aşa ajungem să traducem povestea în realitatea unei rochii de mireasă – rochia sirenă.

Este un model clasic, care, pe parcursul timpului nu şi-a pierdut din importanţă, ci, dimpotrivă, marii creatori se întrec încă în a scoate tot ce se poate din acest model care poate fi “redat” în atât de multe feluri.

Dar, ideea principală e că pune în evidenţă silueta într-un mod absolut încântător, “coada” fiind de cele mai multe ori spectaculoasă.

Singurul inconvenient al unei astfel de rochii e că în timpul nunţii ar putea îngreuna deplasarea, nu mai vorbim de partea cu dansul. Aşa că înainte de a vă decide asupra unui astfel de model, fie probaţi-l şi vedeţi cât de strânsă e rochia în zona genunchilor, fie cereţi sfatul celei care care o face pentru voi.
Ca sursă de inspiraţie puteţi folosi şi creaţiile pentru acest an a şase mari creatori în domeniu: Amsale, Badgley Mischka, Dennis Basso, Ines di Santo, Junko Yoshioka şi Kenneth Pool.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod