Jessica Vartoughian: "Cand fac ceva, trebuie sa fie 'the best'!"


Cand ati deschis primul salon?


In 1969. Din 1963 si pana in 1969 am lucrat intr-un singur loc, in care am avut foarte mult succes, pentru ca am avut incredere in mine si in cunostintele mele. Acolo mi-am creat metoda si sistemul de ingrijire. Totul s-a intamplat cu ajutorul clientilor mei. Am avut clienti fabulosi. Americanii sunt oameni deosebiti, le place sa ajute emigrantii si m-au ajutat si pe mine.

Imi amintesc de una dintre aceste situatii. Ii povesteam uneia dintre clientele mele ca nu ma pot casatori cu logodnicul meu, pentru ca nu avem bani.
Eram nevoiti sa strangem bani pentru a ne cumpara o furgoneta, in felul acesta sa punem bazele unei mici afaceri pentru a ne putea intretine. A doua zi am fost sunata de acea clienta, care s-a oferit sa-mi dea banii necesari pentru masina.

Care este secretul succesului?


Trebuie sa-ti placa ce faci, sa lucrezi cu pasiune si sa ai incredere in tine. Este important sa alegi cu atentie si sa te concentrezi asupra a ceea ce vrei sa faci, sa nu schimbi foarte des drumul. Tinerii din ziua de azi vor sa ajunga sus foarte repede.
Nu se poate. De aceea, multi tineri nu au rabdarea sa pastreze acelasi drum si sar de la un domeniu la altul.

Parintii dumneavoastra sunt armeni, ati copilarit in Romania si de 45 de ani traiti in America. Va simtiti romanca, armeanca sau americanca?


Sunt armeanca si, in al doilea rand, sunt romanca. Prima data am fost in Armenia acum opt ani. Cand sunt acolo, am unele sentimente, iar cand vin aici, am alte sentimente. M-am nascut aici, dar nu am prieteni, toti prietenii mei erau evrei si au plecat in Israel.
Dar ma simt foarte bine in Romania si imi place mult muzica populara. Faptul ca inca mai vorbesc limba romana dupa atatia ani, spune multe.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jass pe 31 Oct 2008, 19:45
    ...

    bravo ei, ma bucur k a reusit sa se descurce desi saracutza de ea a suferit tare mult. a plecat doar cu valiza si atat , iar tatal ei om de afaceri, nici nu vreau sa mi imaginez cat a suferit pana sa ajunga azi ceea ce este. sa fim seriosi..

    0
    0

  • sim pe 31 Oct 2008, 16:16
    super

    daaaaaaaaaaaaaaaaa.toata lumea spune ca romania e casa lor,aici se simt f bine ,bla,bla,bla.atunci de ce nu s-a intors sa -si deschida o afacere aici in Rom?LASA-NE,LASA-NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod