Invata alfabetul frumusetii si Keyra te premiaza in fiecare zi!

"Frumusetea de la A la Z" este numele celei mai recente campanii a magazinului de parfumerie si cosmetica selectiva KEYRA. Sub acest slogan, lunile iulie si august vor fi incununate de cadouri, discounturi si surprize, toate imbracate intr-un vesmant estival, proaspat, solar.

Urmareste calendarul frumusetii, afla zilele in care brandurile tale favorite sunt in promotie, vino, cumpara si vei putea beneficia de surprizele pe care ti le-am pregatit!

Spor la cumparaturi!

Keyra va invita sa va bucurati de un sezon matasos

Pentru ca experienta de shopping sa fie completa, Keyra va face si cateva recomandari estivale, pe care cu siguranta le veti gasi utile cand va veti pregati de vacanta.
Machiajul estival ne intampina cu culori proaspete, lucioase si sidefate, menite sa faca din orice femeie o vedeta a petrecerilor in aer liber sau a cocktail-urilor pe marginea piscinei.

Pentru ochi, vara ne ofera o paleta larga de optiuni, de la cele pastelate, inspirate din infinitele nuante ale naturii, pana la cele reci, metalizate. Se poarta galbenul proaspat si, din aceeasi familie, nuantele de lemon, orange, lime. La fel de apreciate sunt tonurile de turquoise, nuante de verde al apei, de la smarald la verdele electric.


Nu numai ochii se lumineaza si se imbraca in tonuri stralucitoare. Vara se poarta pometi luciosi si buze matasoase, imbracate in cele mai diafane nuante de gloss. Frumusetii voastre naturale se adauga o varietate de produse noi ce va vor amplifica stralucirea si va vor transforma in veritabile zeite ale seductiei.

In ceea ce priveste parfumul, sezonul estival ne propune note citrice si florale. O dominanta a verii sunt versiunile "eau fra
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod