Elie Saab, designerul care a cucerit toate miresele. Vezi cele mai frumoase rochii!

Când vine vorba de o rochie de mireasă creată de Elie Saab, orice femeie (indiferent cât de nepăsătoare este în faţa hainelor) se pierde. Şi nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de o rochie

Când vine vorba de o rochie de mireasă creată de Elie Saab, orice femeie (indiferent cât de nepăsătoare este în faţa hainelor) se pierde. Şi nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de o rochie care are "puterea" de a te transforma într-o adevărată prinţesă.


Aşa sunt rochiile create de Elie Saab, magice, de poveste, pentru prinţese. Te învăluie în cele mai fine materiale şi mai preţioase accesorii şi te transpun într-o lume de basm.

Elie Saab are această calitate de a înţelege perfect de ce anume au nevoie femeile.

Ce fel de rochii îşi doresc şi, mai ales, ce fel de rochie vor să poarte în cea mai importantă zi din viaţa lor, ziua nunţii.

Originar din Beirut, Elie a început să croiască diferite modele de rochii încă din copilărie, fiind sigur că într-o bună zi va face o carieră din pasiunea sa. În anul 1881 se mută la Paris, pentru a lua cursuri de modă, revenind un an mai târziu în Liban, pentru a-și deschide propriul atelier, la vârsta de numai 18 ani. Prima sa colecție o prezintă la Casino du Liban, fiind un succes răsunător, iar media libaneză îl numește "geniul precoce" al modei libaneze.

Dacă vrei să vezi mai multe rochii semnate de celebrul designer, intră pe www.bridangels.ro şi pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod