Daruieste-ti o manichiura perfecta

Coafura in tendinte, accesorii sclipitoare, tinuta sexy si machiaj impecabil. Esti gata de petrecere dar parca iti lipseste ceva. Mainile la control! Se spune adesea ca mainile arata varsta unei persoane si ofera indicii despre ocupatia si caracterul ei. Stii foarte bine ca mainle sunt cartea ta de vizita deci nu trebuie sa le neglijezi. Mai ales cand vin Sarbatorile si, odata cu ele, petrecerile. Am ales pentru tine cele mai bune produse pentru a-ti oferi in dar o manichiura impecabila.

Pentru a avea unghii si maini frumoase trebuie sa le acorzi zilnic ingrijirea de care au nevoie. Aplica in fiecare seara o crema de noapte pentru maini si unghii din gama Swedish Spa de la Oriflame. Crema are efect de tratament, este intens hranitoare, catifeleaza mainile si cuticulele in timpul noptii, atunci cand pielea asimileaza cel mai bine factorii hranitori. Crema este imbogatita cu minerale marine pure si calmeaza, revitalizeaza si improspateaza pielea. Are o cantitate de 100 ml si o gasesti la pretul de 9,99 lei.

Pentru a avea unghii rezistente foloseste uleiul pentru regenerarea unghiilor si a cuticulelor din gama Oriflame Colour. Uleiul iti fortifica unghiile si le grabeste regenerarea. In plus, imbunatateste flexibilitatea unghiei in doar 5 zile. Contine vitamina F pentru hidratare si ulei din migdale pentru netezire. Are o cantitate de 7 ml si costa 16,43 lei.

Daca ai probleme cu unghiile ingalbenite Mava Whitw de la Mavala este solutia ideala pentru unghii ingalbenite. Reda unghiilor un aspect luminos, sanatos si natural. Actiunea sa se bazeaza in special pe acei pigmenti specifici ce reactioneaza la razele ultraviolete ale luminii. In lumina discotecilor unghiile vor capata reflexe fosforescente. Sticla are 10 ml si costa 34,7 lei in farmaciile Sensiblu.

Varfurile unghiilor sunt zonele cele mai expuse si mai sensibile. Din acest motiv se rup sau se exfoliaza usor si des. Pentru a rezolva aceasta problema Mavala iti pune la dispozitie produsul Mavala Scientifique. Intaritorul pentru unghii are rolul de a suda straturile unghiei intre ele dandu-i in acest fel posibilitatea sa creasca puternica si sanatoasa fara a se mai rupe sau exfolia.

Aplica intaritorul pe varfurile unghiei (pe partea alba a unghiei) si lasa-l un minut sa se impregneze. Repeta operatia o data sau cel mult de doua ori pe saptamana pana cand unghiile si-au recapatat rezistenta si elasticitatea. Apoi foloste produsul doar de doua ori pe luna. Pentru ca acest produs are un efect de intarire si asupra pielii precum si o mare putere de penetrare, protejati conturul unghiilor cu crema sau ulei si nu aplicati intaritorul pe toata unghia, pe cuticule sau sub unghie. Prezentare: creion aplicator 3.5 ml. Il gasesti in farmaciile Sensiblu la pretul de 45,3 lei. Produsul este disponibila si ca flacon cu pensula 5 ml.

Nu lasa cuticulele cu aspect neplacut sa contrasteze cu eleganta unghiilor! Incearca Mavapen, ulei nutritiv pentru cuticule. Mavapen contine ulei de floarea soarelui si masline, este bogat in vitaminele E si F care ajuta la mentinerea unui bun nivel de hidratare. Deasemenea contine si ulei dulce de migdale, cu proprietati de emoliere si catifelare. Cu o singura aplicare catifeleaza pielea si face ca, cuticulele sa dispara de pe suprafata unghiei. Este pentru uz zilnic si se poate folosi si peste lacul de unghii. Prezentare: creion 4.5 ml. Il gasesti in farmaciile Sensiblu la pretul de 33 lei.

Pentru a da unghiilor tale forma dorita, Oriflame iti pune la dispozitieNail Nail Buffer Set, un set de pile pentru unghii format din trei pile: 1 pentru curatare, 2 pentru
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madalina pe 2 Oct 2009, 00:57
    pile

    deci pilele alea de la oriflame sunt super!

    0
    0

  • Liliana pe 8 Dec 2008, 17:59
    unghii ingalbenite

    Va rog sa -mi dati o explicatie a faptului ca am unghii ingalbenite, pe o suprafata foarte mare.In plus,se exfoliaza, desi nu folosesc abuziv lacul de unghii. Adaug faptul ca nu fumez.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod