Am venit sa-ti spun ca-ti... multumesc

La orice ora, a fost, de-a lungul intregului an, alaturi de tine si a stiut sa te asculte si sa te incurajeze, daca a fost cazul. Ce zici sa ii comunici ceva important mamei tale, de data aceasta legat de ea, daruindu-i un mic cadou care sa o bucure si sa ii arate ca ii multumesti ca ti-a fost aproape?

Gama Cranberry se intoarce la The Body Shop cu ocazia Craciunului, intr-o editie speciala pentru cei care iubesc aceste fructe superbe. Produsele acestei colectii contin ingrediente naturale, precum untul de cacao, untul de shea, uleiul de susan sau ceara de albine, care ingrijesc delicat pielea si sunt parfumate cu aroma calda si festiva de cranberry.
Sapunul, lotiunea pentru corp si balsamul de buze au un continut special, oferind buzelor si pielii si un efect sidefat, perfecte pentru petrecerile acestui sezon.
Cranberry Shimmer Body Lotion - lotiune pentru corp cu efect sidefat - 585.000 lei.

Extractul de arbore de unt obtinut din fructul acestui arbore este bogat in vitamine si substante hranitoare si hidratante. Produsele din gama Planet Spa, care contin acest extract, protejeaza pielea de factorii nocivi din mediu, inclusiv de razele UV. Avon iti propune un cadou tropical, care contine gel de dus cu particule abrazive, crema de maini cu extract de arbore de unt si punga de cadouri.

Set cadou Planet Spa - 209.900 lei.

Stay Matte Compact Powder Foundation, de la Rimmel London, nu contine uleiuri si combina beneficiile unei pudre cu acelea ale unui fond de ten, creand un produs de tip 2-in-1, care economiseste timp si spatiu. Acopera ca un fond de ten (cu ingrediente care estompeaza imperfectiunile tenului) si finiseaza perfect, unformizand ca o pudra, in timp ce sistemul special de control al aspectului lucios, care functioneaza pe baza unor pudre de talc, blocheaza excesul de sebum, conferind tenului un aspect proaspat, natural si fara luciu, care se mentine pana la sase ore. Ambalat intr-o pudriera chic ce poate fi purtata oriunde, continand oglinda si burete-aplicator, noul fond de ten-pudra este testat dermatologic.

Stay Matte Compact Powder Foundation - 300.000 lei (pret recomandat).

Produsele pentru casa din gama Sugar & Spice de la The Body Shop au arome condimentate si calde, amestecate cu texturi dulci si sidefate pentru a parfuma locuinta.
Sugar & Spice Home Fragrance Oil (ulei pentru parfumarea locuintei) - 198.000 lei;
Aroma Jar (arzator pentru uleiuri parfumate) - 699.000 lei.

Efectele benefice ale uleiurilor esentiale asupra organismului sunt cunoscute de mii de ani. Esentele extrase din plante stimuleaza metabolismul si accelereaza procesul de regenerare. Ele intineresc pielea, imbunatatesc circulatia sangvina, confera vitalitate si o stare de echilibru.
Linistesc sau confera energie, in functie de aroma aleasa. Miniparfumurile aromatice de la Avon au un aplicator practic, datorita caruia uleiul esential poate fi aplicat oricand in zonele unde sangele pulseaza mai aproape de piele.
Creion parfumat relaxant Aroma Relax Pulse Point - 179.000 lei;
Creion parfumat energizant Aroma Energy Pulse Point - 179.000 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod