Albire dentara ZOOM – reducerere de vara 15%

Albirea profesionala cu laser va face sa dispara in doar cateva minute petele de cafea, tutun, vin rosu sau mancare acumulate de-a lungul timpului. Afla mai mult...

1.Elimina petele de pe dantura

Albirea profesionala cu laser va face sa dispara in doar cateva minute petele de cafea, tutun, vin rosu sau mancare acumulate de-a lungul timpului.
 

2.Te ajuta sa renunti la fumat

Iti doresti sa renunti la fumat? Albindu-ti dintii vei fi motivat si, astfel, vei face primul pas spre reusita.
 

3.Iti asigura un zambet impecabil in ziua nuntii

Urmeaza sa te casatoresti? Atat tu, cat si familia ta va veti putea bucura de un zambet impecabil in acea zi speciala. Iar nenumaratele poze vor sta marturie.
 

4.Vei face o impresie buna la locul de munca

Ai siguranta unui zambet de invingator in cursele carierei tale si certitudinea ca faci o impresie foarte buna la locul de munca sau la interviuri.
 

5.Ai siguranta unui tratament reusit

Apeland la acest tip de albire profesionala te vei asigura de calitatea indiscutabila a produselor utilizate si de reusita tratamentului.
 

6.Iti asigura o dantura mai stralucitoare

Pe masura ce anii trec, dintii devin galbui si isi pierd stralucirea. Cu ajutorul albirii profesionale, acestia isi recupereaza culoarea initiala, iar rezultatul este imediat.
 

7.Te vei bucura de o imagine imbunatatita

Chiar daca dintii tai nu au pete vizibile, doar doua sedinte de albire profesionala iti asigura stralucirea unui zambet hollywoodian.
 

8.Se realizeaza conform standardelor internationale de igiena

Trusele de albire sunt sigilate si se folosesc o singura data. Astfel, vei avea atat sigranta unui tratament profesional de exceptie, cat si certitudinea unei danturi sanatoase.
 

9.Beneficiezi de un tratament personalizat

Ai certitudinea unui tratament corect. Inainte de a incepe procesul, medicul te va consulta pentru a stabili cel mai eficient tratament si numarul sedintelor de albire.
 

10.Efect de intinerire cu 10 ani

Un zambet alb si stralucitor iti sporeste increderea in tine datorita gradului sporit de atractivitate si efectului impresionant de intinerire.
 
Daca vrei sa beneficiezi de avantajele albirii dentare ZOOM Advance powered by DENT ESTET, programeaza-te vei afla este reteta pentru ca zambetul tau sa fie perfect!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod