8 trucuri ca să arăţi sexy în poze

Fotografiile sunt o mare problemă pentru majoritatea femeilor. Cu siguranţă ai senzaţia că în fiecare poză pe care ai făcut-o se putea să ieşi mai bine. Există câteva secrete ca să arăţi ca o divă în orice poză.
Fotografiile sunt o mare problemă pentru majoritatea femeilor. Cu siguranţă ai senzaţia că în fiecare poză pe care ai făcut-o puteai să ieşi mai bine. Există câteva secrete ca să arăţi ca o divă în orice poză.

Iată care sunt:

Întoarce-te spre dreapta


Potrivit unui studiu efectuat de Universitatea Wake Forest, din Statele Unite, partea stângă a feţei este mai sexy. Cercetătorii au descoperit că zona stângă a feţei arată mai multe emoţii decât cea dreaptă, ceea ce oamenii percep a fi atractiv. Iar atunci când pozezi, dacă te întorci spre dreapta, zona stângă a feţei va fi mai vizibilă.

Ai grijă la lumină


Când lumina vine de sus, creează umbre pe faţa ta, în special sub ochi. Prin urmare, dacă eşti în interior, nu sta direct sub o sursă de lumină, iar afară, ai grijă ca razele soarelui să vină din lateral.

Cum să pari înaltă şi slabă


Poţi păcăli aparatul de fotografiat ca să pari mai suplă şi mai înaltă. Stai dreaptă şi întoarce-te uşor în lateral către aparat, astfel încât un umăr să fie îndreptat spre el. Odată ce te-ai aşezat astfel, priveşte apoi spre obiectiv.

Evită bărbia dublă


Guşa, numită mai delicat "bărbie dublă", este o adevărată problemă, mai ales în poze. Iar această problemă este accentuată dacă obiectivul nu se află la nivelul ochilor tăi sau mai sus. Un alt truc este să-ţi înalţi capul puţin mai mult decât o faci în mod normal.

Zâmbet frumos


Zâmbetul tău trebuie să fie natural şi relaxat, deloc forţat. Pe cât de ciudat sună, pe atât este de util: zâmbeşte în oglindă pentru a-ţi studia cel mai plăcut stil de zâmbet pe care îl ai. Alege un zâmbet care să nu-ţi arate la fel de mult gingiile sau dinţii ca atunci când râzi.

Buze strălucitoare şi dinţi albi


Dinţii albi îţi oferă încrederea să zâmbeşti frumos, oricând, oriunde şi mai ales când pozezi, de aceea ar fi indicat să acorzi multă atenţie dinţilor tăi şi să investeşti în frumuseţea lor. Apelează la albirea dentară ca să fie impecabili. Un alt truc care îţi iluminează faţa în poze este glossul de buze strălucitor. Aplică-l chiar înainte de a fi fotografiată.

Un ten impecabil


Bliţul amplifică pielea lucioasă, de aceea ar trebui să alegi un fond de ten mat sau unul special pentru şedinţe foto, mai ales dacă este vorba de un eveniment foarte important din viaţa ta. Şi o pudră matifiantă te salvează de faţa lucioasă în poze.

Ochi mai mari


Foloseşte machiajul ca să-ţi faci ochii să pară mari şi sexy. Aplică farduri în culori mai închise pe pleoape, în zona de pliere, şi cele deschise şi sidefate imediat sub sprâncene, pe arcade. Un alt truc este să-ţi întorci genele şi să aplici două straturi de mascara, pentru ca genele să fie lungi şi dese.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana Mardare pe 4 Iul 2012, 21:55
    interactiv

    Si eu am fost grasuta,am avut 78kg si am reusit sa slabesc 15kg in 2 luni. In primul rand vreau sa spun ca daca tu nu te simti bine in pielea ta,cu kg pe care le ai ,transmiti starea ta de spirit si oamenilor de langa tine.Asa ca indiferent de kg in plus,de frumusete sau de hainele cu care suntem imbracate, trebuie sa avem o parere buna despre noi si sa consideram cele mai frumoase.Eu la 78 de kg nu ma simteam complexata,pentru ca cel mai important este sa fii sanatoasa,dar sa nu ne luam dupa vorba aceea:,,omul gras e sanatos si frumos'' Poate doar frumos,frumosi suntem cu totii pana la urma. E u vreau si sanatate.M-am hotarat sa slabesc dupa ce am vazut-o pe prietena mea ca a slabit in jur de 10 kg in cateva saptamani dupa ce a combinat aerobicul cu un tratament de slabit numit Interactiv Slim.Mi-am cumparat si eu produsul ,dar nu am mers si la sala. Nu am avut timp datorita serviciului. Am facut in unele seri abdomene acasa. Am mancat cat de cat sanatos si am respectat modul de administrare. In 2 luni am slabit 15kg.Si nu uitati doamnelor:Atitudinea conteaza!!! Sa ai vointa ! Important este sa lupti pana ca capat, chiar daca mai si trisezi din cand in cand. Cat timp am luat produsul am si '' gustat'' cate o inghetata si putina cilocolata. Dar nu am renuntat. Recunosc sa m-a ajutat foarte mult si produsul Interactiv Slim. Am fost foarte motivata ! Anul viitor ma voi casatori !!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod