4 trucuri ca să fii sexy de Ziua Îndrăgostiţilor

Vrei să fii incredibil de sexy de Ziua Îndrăgostiţilor? Iată ce trebuie să faci: Înainte de seara fierbinte pe care o vei petrece alături de iubitul tău, fă o baie aromată şi exfoliază-ţi tot corpul cu o perie de baie sau un scrub.
Vrei să fii incredibil de sexy de Ziua Îndrăgostiţilor? Iată ce trebuie să faci:

Piele perfect fină
Programează-ţi o epilare la salon, chiar cu o zi sau două înainte de 14 februarie. Astfel te asiguri că pielea ta va fi perfect fină şi în acelaşi timp vei scăpa de eventualele iritaţii care pot apărea după o epilare.

O baie aromată

Înainte de seara fierbinte pe care o vei petrece alături de iubitul tău, fă o baie aromată şi exfoliază-ţi tot corpul cu o perie de baie sau un scrub.
Aplică apoi un unt sau o loţiune de corp cu aromă delicioasă şi masează delicat. Pulverizează puţin parfum pe părul proaspăt spălat, înainte de a-l usca.

Unghii sexy
Lacul de unghii roşu sau în nuanţe închise este ideal pentru o ţinută provocatoare şi sexy. Nu uita să asortezi manichiura cu pedichiura!

Lenjerie provocatoare
Este momentul să-ţi achiziţionezi cea mai sexy şi mai provocatoare lenjerie intimă pe care iubitul tău a văzut-o vreodată. Şochează-l!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod